pablo_ua4 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 No, pogratulować audicy dzięki :>[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:16_________________________________________________ Widzę że błyskawicznie bierzesz do siebie porady i już kolejny mod zrobiony no wiesz ja lubie dbać o swoje maleństwo :>[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:18_________________________________________________ Odrazu lepiej pod maską wygląda Ja szukam i nic Już się zastanawiam nad dieslem bo miałbym ropę tanio ale boje się tych pompowtrysków i innych rzeczy typu dwumas itp nie przejmuj sie czasami trzeba zaryzykować no i po drugie na coś ta kase trzeba wydawać [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:19_________________________________________________ kiepsko ta popielniczka wygląda bez kompletu na biegi, jak chcesz to ci moge spowrotem moge soul sprzedac bedzie i komplecik jakoś moze sie dokupi ta rameczke
pablo_ua4 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 ale jak coś to ja ci moge swoje sprzedać bo mi leza na półce i sie kurza
Gość Edyta Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 no pieknie sie ta twoja czarna bestyja prezentuje i oby tak dalek
pablo_ua4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 no pieknie sie ta twoja czarna bestyja prezentuje i oby tak dalek dziękuje i zaraz wskakuje na poklad kolejny mily dla oka modzik tylko jak wroce z trasy bo na razie grzeje d.... we francji
Gość Edyta Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 no tak komu lepiej to czekamy na kolejnego moda
Krzysztof Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 no pieknie sie ta twoja czarna bestyja prezentuje i oby tak dalek dziękuje i zaraz wskakuje na poklad kolejny mily dla oka modzik tylko jak wroce z trasy bo na razie grzeje d.... we francji Co wrzucasz? W tym tygodniu mam czas
pablo_ua4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Co wrzucasz? W tym tygodniu mam czas to super Krzysiu jak tylko wroce to bede dzwonil bo narazie to brak cos ladunkow [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 12:26_________________________________________________ Ciekawe co tym razem hehe juz wrzuce zaraz foto [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 12:26_________________________________________________no wiec takie cos wpada full podswietlane z chromem airbag on/off ciekae czy da sie to wyrezac zeby dzialalo
seves Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Co wrzucasz? W tym tygodniu mam czas to super Krzysiu jak tylko wroce to bede dzwonil bo narazie to brak cos ladunkow [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 12:26_________________________________________________ Ciekawe co tym razem hehe juz wrzuce zaraz foto [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 12:26_________________________________________________no wiec takie cos wpada full podswietlane z chromem airbag on/off ciekae czy da sie to wyrezac zeby dzialalo da radę musisz tylko dokupić ten wyłaczniko włacznik poduszki na kluczyk (montowany w schowku- chyba da się wyrezać schowek pod to )
pablo_ua4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 to akurat najmniejszy problemik bedzie narazie zrobie sobie tylko zeby świeciło a jak bede zmienial schowek to zakupie taki na fullu żeby był kurde wróciłem ale nie mam jak tego zamontować bo znowu nie mam łapek do RNS-E a jakoś mi schodzi z zamówieniem ich hehe
patryk10015 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ładna sztuka i jedyny możliwy kolor
pablo_ua4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 no i malutka zmiana na nowy komplecik z chromikiem :> :> :>
marcin_o23 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 dużo lepiej to wygląda, a na żywo jeszcze ładniej
pablo_ua4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 mala zmianka a oko cieszy strasznie
marcin_o23 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 fajnie fajnie i nawet teraz tyle przycisków ci doszło, normalnie bogactwo :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 fajnie fajnie i nawet teraz tyle przycisków ci doszło, normalnie bogactwo :gwizdanie: trzeba to powoli zapelniac [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 22:56_________________________________________________ No i malutka sesja po dopieszczeniu czarnuli teraz jest czarna z posypką
P-U-M-A Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Ah ta stal ja wytrzymałem miesiąc i kupiłem ALU. PS. Auto kosa
pablo_ua4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Ah ta stal ja wytrzymałem miesiąc i kupiłem ALU. PS. Auto kosa he he juz blizej niz dalej do wiosny a wlasnie musze cos kupic jakies 18
Rekomendowane odpowiedzi