Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BEX] Pompa paliwa - zamiennik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy możecie mi powiedzieć gdzie dostanę jakiś zamiennik pompy paliwa?

DSC01842.jpg

Opublikowano

Nie ma zamienników do tej pompy.......Pompkę sprzedaje tylko serwis za grubo ponad 1000PLN. Niestety pompka występuje tylko w komplecie z koszykiem czujnikiem poziomu.

Temat przerabiałem osobiście. Jak bardzo ci się nie spieszy to mogę ci odsprzedać swoją pompę Bosch 040 z przerobionym przeze mnie koszykiem. Komplet działa przetestowany na moim dyliżansie.

Mowa oczywiście o markowym zamienniku bo myślę, że chińczyka dostaniesz za 200zł na Alledrogo.

Opublikowano

Sama pompa paliwa kosztuje 1280zł + koszyk 300 wraz z czujnikiem. Jeśli dadzą rabat to za 1280 masz razem z czujnikiem i koszykiem. Nie trzeba brać z koszykiem.

Opublikowano

ja mieliłem teraz przy swoim pojezdzie temat pompy, i nie ma zamiennika, inaczej jutro bede wiedział na 100%, sa chinczyki takie same po cos klo 150zł ale ja nie zaryzykowałem, wziolem uzywke orginal

Opublikowano

ja mieliłem teraz przy swoim pojezdzie temat pompy, i nie ma zamiennika, inaczej jutro bede wiedział na 100%, sa chinczyki takie same po cos klo 150zł ale ja nie zaryzykowałem, wziolem uzywke orginal

Wczoraj rozmawiał z Tobą na ten temat to daj znać jak to wygląda. Ale ja na razie muszę się wstrzymać bo wypadł mi nieplanowany wydatek kasiory :kox: Spotkanie z Panami Policjantami ;(

Opublikowano

Sama pompa paliwa kosztuje 1280zł + koszyk 300 wraz z czujnikiem. Jeśli dadzą rabat to za 1280 masz razem z czujnikiem i koszykiem. Nie trzeba brać z koszykiem.

Dzwoniłem do ASO i mi gość powiedział, że oddzielnie nie występuje. Tylko z koszykiem. A zamiennik podobno można dopasować.. Narazie stara jeszcze działa, ale buczy.. :confused4:

Opublikowano

zamienniki tylko z chin, reszta to kombinacje juz

Opublikowano

Jeździ ktoś z Was na zamienniku?

Jak się sprawuje?

Ile taki "chińczyk" pochodzi? :)