Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Problem z włożeniem przedniej popelniczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie wyjem przednią popielniczkę i teraz jej nie mogę wsadzic:/ cały czas siedzi jak by nie na swoim miejscu:/wyzej jest klima wiec nie wiem co tam wadzi:/ mam nadzieję że obejdzie się bez odkręcania kolejnych części:) miał ktoś już styczność z tym i mógłby podpowiedzieć jak ją wsadzić?? z góry dzięki

Opublikowano

...jak wkładasz z przodu popielniczka ma takie ząbki i musi trafić w swoje miejsce , popatrz czy po bokach wlazła odpowiednio :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o te bolce i dziurki ???jeśli tak to ona nie chce jakoś głębiej wejść lewą stroną a powinna jeśli zrobię to siłą to znowu tu gdzie się przykręca jest za bardzo w gorze:/ a z tylu musi tez w coś trafić ??????

Opublikowano

tył na nic nie trafia , tylko śrubki :wink4: przyczyny szukaj z boku lub przodu popiołki :cool1: pochyl pod kątem (tak aby tył stał w górze ) i najpierw wepchnij przód a tył sam natrafi na dziórki od śrubek :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nie idzie:/

Opublikowano

nie idzie:/

..oki troszke sobie ułatw , wyciągnij ten plastik nad popiołką ,dosyć mocno trzyma ale pociągniesz do góry i wylezie :wink4:

i teraz próbuj :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ok:) już w końcu się z tym uporałem problemem była automatyczna skrzynia biegów jest za blisko i nie da się włożyć tego prosto lub tyłem do gory:///ale obeszło się bez odkręcania kolejnych elementów dziex:)