Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Zawieszenie 1BV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy szukałem i nie znalazłem wiec pytam z czystej ciekawości jaki jest koszt nowego zawiecha 1BV głównie chodzi mi o amorki. U mnie narazie cisza i spokój ale pewnie kiedys bedzie trzeba to zrobić na pewno jeszcze sporo pojeżdże ale ciekawość już sie domaga :) :)

Opublikowano

Witam koledzy szukałem i nie znalazłem wiec pytam z czystej ciekawości jaki jest koszt nowego zawiecha 1BV głównie chodzi mi o amorki. U mnie narazie cisza i spokój ale pewnie kiedys bedzie trzeba to zrobić na pewno jeszcze sporo pojeżdże ale ciekawość już sie domaga :) :)

Za ori, amorki trzeba dać za 1szt. od 475 do 587zł oczywiście NOWE i Orginalne starczą na 100tys. albo i wiecej... :hi:

Opublikowano

sory za male OT, ale umie w B5 przy 222tkm amorki mialy jeszcze od 65-69 % sprawnosci (4 amory) wg metody Boge'a

wiec dluzej powinny nowe ori wytrzymac :wink4:

Opublikowano

Byłem dziś sprawdzić sobie amorki i prawie każdy ma po 75-74% :) tak ze są igiełki bo chyba jak nowe z fabryki wychodzą to niewiele wiecej mają :)

Opublikowano

No i co z tego, że mają 70-80% "sprawności" jak mogą być np wylane i nie spełniają swojego zadania. A wartość wyrażona w % to wartość przylegania koła do podłoża, nie nazwałbym tego sprawnością :)[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 15:26_________________________________________________

jeśli chcesz to mam na sprzedaż amory 1BV+ sprężyny chyba -40mm z B6 z samochodu przywiezionego z DE.

Samochód zrobił u nas po drogach jakieś 10kkm

Gdyby coś to PW :hi:

Opublikowano

nie dzięki ale moje amorki są igiełki nigdzie nie są wylane ani nic takiego a jeżeli chodzi o jazde to polecam każdemu to zawiecho :)