vippp Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Witam, ostatnio podczas tankowania mojego Audi a4 b6 1.9 przydarzyla mi sie dziwna rzecz. Zatankowalem ok 1/4 baku, przekrecilem stacyjke, wskazowka podniosla sie, zgasla rezerwa a nagle po paru sekundach wyskoczyla rezerwa i wskazowka opadka totalnie do zera. Mam pytanie czy za to jest odpowiedzialny jakis bezpiecznik i jezeli tak to jaki? Czy to raczej grubsza sprawa i zepsul mi sie czujnik poziomu paliwa w baku? Prosze o pomoc.
wojtek26 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Dobierz sie do czujnika poziomu paliwa
vippp Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 A gdzie ten czujnik paliwa sie znajduje?
vippp Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 pepik25 miałeś racje, plywak sie zawiesil. Dzisiaj zatankowalem za kolejne 100zl i wszystko wrocilo do normy, czyli podniosla sie wskazowka i znikla rezerwa. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam
wojtas-audi Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Mogłeś klemę sciagnac z aku i powinno wrócic do normalnej pozycji
pepik Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 pepik25 miałeś racje, plywak sie zawiesil. Dzisiaj zatankowalem za kolejne 100zl i wszystko wrocilo do normy, czyli podniosla sie wskazowka i znikla rezerwa. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi