Luka3s Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Panowie, zatrzasneły mi się drzwi od domu w mieszkaniu, wyjściowe. Nie wiem co się stało ale klamka nie reaguje na nacisk i ten dziubek taki co wchodzi we wnęke w futynie, został tam..... Żaden zamek nie jest na opcję zamknięcia więc drzwi teoretycznie są otwarte, nie da sie tego zamka rozkręcić ani od wew, ani od zewnątrz. Da się go rozkręcić tylko od strony futryny.... Jesteśmy uwiezieni w chacie, macie jakiś pomysł? czy muszę wyłamać drzwi ?...
pepik Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Pewnie sprężynka w zamku strzeliła a klamkę da się wyciągnąć? Jeśli tak to spróbuj tam coś podłubać a jak nie to dzwoń po ślusarza Możesz wywalić drzwi w ostateczności bo z tego zamka i tak już nic nie będzie.
Luka3s Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Gdzie ja Ci znajdę dzisiaj w święto ślusarza.... Klamkę wyciągnąłem...ale wszystko w środku jest obudowane jest tylko wejscie na kwadratową końcówkę klamki[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 17:29_________________________________________________Rano, szkoła, robota itp. a Ojciec w delegacji [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 17:30_________________________________________________i nie chciałbym pożaru w domu
Pandzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Rozwierć zamek, albo niech ktoś Ci rozwierci od zewnątrz jak nie masz wiertarki.
pepik Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Rozwierć zamek, albo niech ktoś Ci rozwierci od zewnątrz jak nie masz wiertarki. To chyba jedyna rada, albo uderzaj w drzwi w okolice zamka, może "dzyndel" odskoczy
pepik Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Albo ściągnij z zawiasów jeśli masz je od środka, może są odkręcane?
Luka3s Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 niestety zawiasy nie są odkręcane, a drzwi nie wyjme z zawiasów bo ich nie podciągnę do góry przez ten dziubek przy klamce co pod naciskiem klamki sie otwierają drzwi[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:03_________________________________________________no i stało się, moje nerwy puściły, drzwi pękły przy zamku..... nie miałem innego wyjścia... ciekawe czy zaraz policja nie przyjedzie że włamanie :gwizdanie: ... Zamki antywłamaniowe mają zalety.. ale mają i wady
swiezak84 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 zawsze mozna uzyc karty do bankomatu/biblioteki/miesiecznego
Luka3s Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 zawsze mozna uzyc karty do bankomatu/biblioteki/miesiecznego Za późno przyjacielu.... ale patent dobry.
Luka3s Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Tak, wyłamałem drzwi, nie było innego wyjścia
Mauros88 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 sila razy masa = wejscie z drzwiami ;d
Luka3s Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 hah, wejście z drzwiami jest cudowne i ten huk .. w święto na klatce i zaraz odziwo wszyscy wychodzą ze zwierzakami na spacery :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi