Johanus Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Mam pytanko dotyczące co prawda a6 2.5 tdi- jak to zwykle w tych silnikach padła pompa (juz została zregenerowana).Podobno byly jakies nieczystosci w zbiorniku paliwa.Czy konieczne jest aby wyczyscic taki zbiornik czy filtr paliwa zalatwia juz sprawe.
Musashi Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 musialby byc naprawde zanieczyszczony, trzebaby sie dobrze przyjrzec zawartosci dna zbiornika.
Johanus Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 u siebie nie czyściłem nic, i nic mi o tym nie wiadomo zeby ktoś tak robił... też miałeś regenerację pompy? Jaki to koszt w Twoim wypadku? Sprawdzam, bo mam podejrzenia czy mechanik troszkę nie probuje nacignac sprawy...
Kubala Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 ja za wszystko zaplacilem 1100 regeneracja ("nowa" zregenerowana pompa) ustawienie kata wtrysku czyszczenie tego i owego
Johanus Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 2.5 TDI V6-koszt regeneracji 2700zł z montażem...
Rekomendowane odpowiedzi