Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Fotel kierowcy naprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś miał problem z fotelem kierowcy kiwa się w przód i w tył nie wiem czy tam są nity czy śruby może ktoś miał do czynienia z tym problemem

Opublikowano

Jeśli śruby się nie poluzowały to chyba pozostaje wyjęcie fotela i obejrzenie od spodu czy stelaż jest cały :cool1:

Ewentualnie może ślizgi fotela są wyrobione :gwizdanie:

BTW Też się u mnie pojawił ten problem ale normalnie nie ma kiedy spojrzeć :decayed: :decayed:

Opublikowano

Też mi sie kiwa, stelaż cały więc pozostaje chyba luz na prowadnicach, do tego mam złamane z jednej strony oparcie :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ja coś tam patrzyłem ale wydaje mi się że to jest na łączeniach jakby nity śruby dodam że to jest na tych łączach co podnosi fotel do góry i nie może być skręcone na silę więc nie wiem może tam są jakieś tulejki czy co

Opublikowano

miałem coś takiego w A3 , skończyło się na spawaniu pewnego elementu - jak nazwał to mój spec : konstrukcja nie wytrzymała masy kierowcy napierającego na fotel w zakręcie. Zatem zalecono dietkę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak tak dieta by się przydała ale puki co trzeba fotel naprawić he he :)

Opublikowano

Tez mi sie kiwaja w przod i w tyl ^^ i troszke na boki ;) Zabiore sie za to w tym tygodniu bo swierzy amm samochodzik i msuze go do uzywalnosci doprowadzic ;)

Opublikowano

Dzisaj wyjąłem fotel kierowcy, bo już mnie to doprowadza do szału.. luz tkwi w prowadnicach, na "prowadnicach" które zostaja przy fotelu są takie silikonowe, albo gumowe nakładki na te prowadnice, pytanie brzmi: Czy jak wymienie te gumki, wszystko wróci do normy? :wallbash:

znalazłem aukcje z takowymi ślizgami:

http://allegro.pl/oryginalny-slizg-fotela-audi-a4-a6-80-nowy-prawy-i1938509037.html