Mateo1373 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam takie szybkie pytanie, na jakiej zasadzie działa zasilanie żarówek dwuwłóknowych robiących za obrysówki w lampach zespolonych. Wydaje mi się, że nie jest to P&P. Jak to podłączyć ?
Maxcudo Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Musisz mieć gniazdo na żarówkę dwu-włóknową, do tego musisz odłączyć przewód ,idący w głównej wiązce świateł, na postojowe i podłączyć go pod gniazdko żaróweczek dwu-włóknowych Czy jakoś tak :gwizdanie: Na logikę to brałem, nie widziałem jeszcze nigdy jak to wygląda
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 tak jak kolega u gory pisze musisz dodatkowe kable na swiatła postojowe pociagnac i najlepiej do tego miec gniazdo na taka zarowke dwuwłuknowa
Mateo1373 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 W weekend ruszę temat, i zrobie mini foto story
Michał Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=206571.0
Rekomendowane odpowiedzi