Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z centralnym zamkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

mam problem. Otóż nie chce mi się zamykać centralny! Jak zamykam z pilota, reaguje tylko alarm, ale drzwi są otwarte. Jedyne co mi pozostaje to zamykanie przednich z kluczyka, a tyłu wciskając ;D powiedzcie mi, jaka może być tego przyczyna? Gdzie szukać usterki?

pozdrawiam

Opublikowano

zacznij od sprawdzenia pompki slychac zasysanie powietrza w prawym tylnim rogu bagaznik?

Opublikowano
  • Autor

właśnie jakoś z tydzien przed coś tam z tyłu chodziło cały czas bardzo długo.. Jak otworzyłem auto to tam coś pracowało (myślałem że to zamek w klapce baku sie zacina czy coś). Teraz to nic nie słychać, bo w ogóle nie chce się otworzyć z pilota, musze robić ręcznie kluczykiem.. To pompka?

Opublikowano

gdzieś jest nieszcxzelność w układzie pneumatycznym i dlatego pompka cały czas chodziła , teraz możliwe że strzelił bezpiecznik pompki lub się przegrzała ,może nie zadziałał układ czasowego wyłączenia pompy zamka?

Opublikowano
  • Autor

ja sie na tym kurcze nie znam, nic a nic.. Da rade żeby 'naprawić' to samemu, czy trzeba gonić do elektryka? [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 11:54_________________________________________________zszedłem teraz do auta, żeby zerknąć o co tam chodzi. Otworzyłem bagażnik i zamykałem i otwierałem. I zauważyłem że przy każdoorazowym zamykaniu i otwieraniu, na prawej sciance bagażnika slychać tak jakby lekkie 'puk'. Po prawej stronie, prawie przy samym końcu, przy lampie. Tam jest ta pompka, prawda?[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 12:36_________________________________________________Wiecie może o co może chodzić? Pompka do wymiany?

Opublikowano

Być może, że posypał się tylko sam wirnik w pompce, często się tak zdarza, wyciąg pompkę i sprawdź o co kaman.

Opublikowano

ja mam inny problem od dzis z centralnym. Gdy zamykam z klucza od strony kierowcy to zamyka wszystkie drzwi, ale przy otwieraniu tylko otwiera drzwi od kierowcy. Jesli otwieram i zamykam od strony pasazera wszystko dziala tak jak powinno. O co moze chodzic?