Marks2004 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam wczoraj przyszedł mi kabelek to się trochę zacząłem bawić ale nic poza sprawdzeniem błędów nie robiłem wszystko ok , dzisiaj rano idę do auta przekręcam kluczyk na zapłon a tam od razu wentylator silnika się włącza i chodzi cały czas , czy coś mogłem uszkodzić ? [mod]Po co kombinować z prefix-em jak przy pisaniu wątku masz pole wybory wystarczy wybrać odpowiedni i po kłopocie[/mod]
storm37 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jezeli oprocz sprawdzenia bledow nic nie robiles to nie ma opcji zeby cos uszkodzic, jezeli cos nie tak to podlacz kompa moze cos powie.
Marks2004 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 podłączyłem skasowałem błąd czujnika temp wszystko gra ale dwa inne problemy jeszcze są Dach się nie otwiera bo to cabrio pisze na komputerze SOFT TOP CAN NOT BE USED ;/ nie wiem co zrobić , czy po prostu temperatura jest zbyt niska by go otworzyć 3C ???? i inna sprawa to po otwarciu auta nie palą się mi światła w środku pod nogami i górne sufitowe chyba że sam włącze w pozycji 1 ale dół nadal nie świeci po otwarciu drzwi tylko te w drzwiach czerwone i białe dolne a te pod nogami nie ;/ jakieś pomysły ? , chyba więcej sobie problemów narobiłem tym Vagiem niż warte :>
Rekomendowane odpowiedzi