leddi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam, Problem dotyczy ogrzewania, przy ustawionych 18 stopniach nadaj z wywietrzników bucha żar zamiast letniego powietrza, dopiero na low leci chłodne. Podsunięto mi pomysł ze nad climatroniciem moze czujnik być zawalony kurzem itd i dlatego, faktycznie wygląda na taki ale nie wiem jak sie do niego dostać
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jakies bledy w klimatroniku ? moze klapka sie zaciela
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 VAG/VCDS >>> 08 Klimatyzacja ( 08 Auto HVAC ) >>> 02 Kody błędów ( 02 Fault Codes )
leddi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 nie mam mozliwosci spr błędów, mam kabel obd 2 kkl, ale mam tez windowsa 7 i nie chodzą mi żadne programy chciałem wyjąc ten climatronic przeczyścić ten czujnik, ale nie mam pomysłu jak się do niego dostać pomóżta ludzie jak wyjac ten panel climatronica
leddi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 yyy serio :> ? edit: wyjalem tak jak napisales wydmuchałem cały syf z tego i jest juz git. Dzieki za odp
Rekomendowane odpowiedzi