Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Do ślubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo! :hi:

Czy ktoś zawozil swoja :audi: kogos do slubu??? Pytam sie bo we wrzesniu ma wiesc kolege wiem ze do wrzesnia daleko ale wole sie juz popytac ile zawolac za taka usluge??? i ogolnie przy okazji mozecie sie pochwalic fotkami takiej waszej wystrojonej do slubu :a4fan::D pozdro

Opublikowano

Elo! :hi:

Czy ktoś zawozil swoja :audi: kogos do slubu??? Pytam sie bo we wrzesniu ma wiesc kolege wiem ze do wrzesnia daleko ale wole sie juz popytac ile zawolac za taka usluge??? i ogolnie przy okazji mozecie sie pochwalic fotkami takiej waszej wystrojonej do slubu :a4fan::D pozdro

Wieziesz kolegę i Ty chcesz kasę za to??? :shocked: :bicz3: Ale z Ciebie kolega :wallbash: Wypucuj ładnie, jeśli nie masz fajnych felg to pożycz i ubierz się stosownie :tongue4: Jeśli chcesz jakąś kasę brać to tylko za paliwsko, ale ja bym od kolegi nic nie brał, może flaszkę bym za taką usługę wypił :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

heh widzicie - wlasnie dlatego sie was pytam- pierwszy raz bede wizl do slubu wiec nie wiem ;) a jest mozliwosc ze jego wybranka sie nie zgodzi na ciemny kolor i bede ich zawozil srebrna a6 :D:D a fele to luzz kuzyn ma 17" od a6 takie raczej zadko spotykane;) tylko by sie przydao zawieche o 40mm skrucic ale to.... mozeeee kiedys

p.s. a tak na boku to czy te listwy chrom co mcm00 ma na swej b5 wokol szybek to mozna zalozyc;>??

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to max jezdzi i bierze 500 chyba :), ale tak jak pisza chłopaki, od kumpla to głupio brac..flaszka i wszystko :)

PS szkoda ze mam avanta :thumbdown: bo sam bym jezdzil :>

Opublikowano

Ja wiozlem swoją starą B5 :tongue4: Oto fotki

s3600015ld0.th.jpgs3600016gk5.th.jpgs3600020ry7.th.jpg

s3600026sh0.th.jpg[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 22:50 _________________________________________________

z tego co mi wiadomo to max jezdzi i bierze 500 chyba :), ale tak jak pisza chłopaki, od kumpla to głupio brac..flaszka i wszystko :)

Co Ty gadasz ja za miesiac wioze szwagierke :decayed:

Opublikowano

A co to avant niby gorszy? :wallbash: Ja tam bym avantem do ślubu pojechał , np. takim nowym RS6 :kox::zemdlal::tonguemad:

Wracając do tematu, a ten kolega to na wesele Cię nie zaprosi? Chociaż na chwilę? Wypijesz kilka głębszych i podjesz trochę, wałówka na drogę + flaszka i już :naughty: W sumie w zamian za taką usługę mógłby Cię zaprosić + oczywiście osoba towarzysząca :wink4: Aż tak drogo by to go nie wyniosło :rolleyes:

Opublikowano

.s. a tak na boku to czy te listwy chrom co mcm00 ma na swej b5 wokol szybek to mozna zalozyc;>??

Jasne .. oryginały 500 zł wzwyż ... albo takie na taśmie 5 zł /metr :tongue4:

Kumpla wieź na flaszke :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no mam nadzieje ze zaprosi a z ta flaszka to jest tak ze ja nie pije... bo nie moge... ale szczegol :cool:

Opublikowano

Szkoda, że w tych B5 tak mało miejsca na tylnej kanapie... :wallbash: Ale ogólnie jak widać na fotkach wojtas-audi B5 śliczniutko wyglądała i do ślubu może wozić jak najbardziej. wojtas-audi fajowo wyglądała, gratki :cool:

Opublikowano

jak siedzenia podciągniesz lekko do przodu to wcale nie jest tak ciasno :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ej no ludzie!! uzalacie sie nad siedzeniami a kurna wy siedzicie z tylu?? :shocked: jak nie to co sie martwicie o kanape... :gwizdanie:

Opublikowano

no mam nadzieje ze zaprosi a z ta flaszka to jest tak ze ja nie pije... bo nie moge... ale szczegol :cool:

:naughty: oj szczegół... to kurcze niech Ci ciacho jakieś rzuci :tongue4: Nie wiem... zwyczajnie nic nie mów, jak będzie pytał to mów, że od kumpla nie bierzesz kasy, jeśli koleś jest OK to jakoś się odwdzięczy wymyśli coś. Miejmy nadzieję :przebiegly:[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 22:59 _________________________________________________

ej no ludzie!! uzalacie sie nad siedzeniami a kurna wy siedzicie z tylu?? :shocked: jak nie to co sie martwicie o kanape... :gwizdanie:

No w sumie co racja to racja, ale wiesz młodzi "ukiszeni" na swoim weselu jak ogórki w słoiku :naughty: nieciekawy widok :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

wiesz ja nie mam zamiaru... z tym pytaniem to nierraz hamsko jest (i tak sie pytal nie bede ale...) szwagrowi sprzedawalem matiza chcial dostac 8500 sprzedalem mu go za 9400 a wczesniej bylo uzgadniane ze to co powyzej 8500 to na pol on sie zgodzil sprzedalem mu matiza wsiadam do auta a on do mnie: COS CI JESTEM WINIE??? a ja: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: dobra narazie.... to bylo masakryczne takpo za tematem;)

No w sumie co racja to racja, ale wiesz młodzi "ukiszeni" na swoim weselu jak ogórki w słoiku :naughty: nieciekawy widok

to sie szybki przyciemnia i nikt nie widzi :wink4:

Opublikowano

szwagier d*pa :naughty:

Opublikowano

to sie szybki przyciemnia i nikt nie widzi :wink4:

Ale kamera wszystko widzi :naughty: Młoda Cię za to będzie ścigać do końca życia :naughty: Najlepiej bierz tą srebrną A6...

Opublikowano
  • Autor

to nie zalezy ode mnie jak bedzie chciala a4 to pfff z usmiechem na twarzy :D:D np ja bym wolal jechac fajna a4 niz a6 ;d;d a6 jest za okragla :)

Opublikowano
  • Autor

kurde szkoda ze ja juz sem po slubie... ;( bym sobie taka wynajal :D:D

P.S. Przeczytajcie sobie nagłowek tego ogloszenia: "ślub do ślubu" :laghing2: :kox: