Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

KRAKÓW - najtańsze nabijanie klimy i sprawdzanie szczelności

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedaleko ronda Mateczny > byłem dzisiaj i sprawdziłem - cena 100zł (bez rachunku :) --- specjalnie dla klubowiczów

KONIECZNIE trzeba sie umówić dzwoniąc pod nr 694 734 391

...i nie jest to żadna reklama bynajmniej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rzeczywiście dzisiaj sprawdziłem rzetelność serwisu. Wszystko sprawnie, szybko, pełen profesjonalizm i kultura. Stacja mieści się przy ul. Wadowickiej 8i.

Dzwoniąc pod ten nr tj. 694 734 391 - odbiera mechanik - naprawdę bardzo kulturalny gość i dobry fachowiec. Wszystko objaśni, sprawdzi - tylko trzeba się z nim wcześniej umówić - poda kiedy nie ma kolejek.

Bardzo przystępna cena - i też nie jest to reklama, chociaż uważam, że uczciwych mechaników i rzetelne stacje trzeba propagować.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nom gosc nie beirze 100 tylko 200....

• 1 rok później...
Opublikowano

Tak, poleciłem go znajomemu żeby podjechał z klimą i co?,

Otóż ci fachowcy nie pytali go o nic tylko zabrali się za robotę i za 30 min będzie gotowe. Kolega poszedł na spacerek, wraca a ci mówią mu 180zł. Wsiadł do auta, sprawdza a klima nadal nie działa, i mówi że nic nie zapłaci ponieważ usterka występuje nadal. Wsiadł pracownik i wielce się zdziwił że faktycznie klima nie działa i problem jest tego typu, że fachowiec wziął się do roboty tylko nie dokońca wiedział o co chodzi. Po wyjaśnieniu całej sprawy i kumpel zapłacił 40zł za czynnik i klimy dalej nie było.

Tacy fachowcy!!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dokładnie tak jest,jeśli zwykłe sprawdzenie szczelności i dobicie to zrobią,ale jak inne problemy z klimą to nie polecam,też tam byłem na dobiciu i nie mogli się uporać z usterką klimy w Oplu.

Ja zapłaciłem 170zł za całą usługę.

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo polecam wszystkim servis FROSTI w Nowej Hucie niedaleko zajezdni mpk. Robilem tam ostatno wymiane lozyska w kompresorze i napinacza 250 zl wyszla inwestycja [90 napinacz, kupiony osobno]. Chwale sobie ten servis, ruch spory terminy sa takze warto moze podjechac zapytac.

Ew. Bosch - Gladysek na Bora Komorowskiego, tez widzialem ze robia przy klimie~nabijanie, odgrzybianie etc

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

wymieniałem chłodnice klimy za wszystko zapłaciłem 580zł (chłodnica ich) z pełnym nabiciem i ozonowaniem

Można zapytać

601-453-296 ul. Witkowicka