Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Też sie pochwale:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jak mu się się dopiero co Dzieciątko urodził,o to te foteliki dla małych dzieci inaczej nie ustawisz na przednim siedzeniu, jak tyłem do kierunku jazdy. A co za tym idzie to poducha musi być wyłączona. Np w oplach w schowku jest specjalny przełącznik który kluczykiem od stacyjki wyłącza się poduchę pasażera :cool1:

nie tylko w oplach, w innych też są takie wyłączniki w schowku pod kluczyk. osobiście przewoziłbym dzieciaczka z tyłu, nie z przodu. Dzieciaki małe i tak są takie, że po 5 minutach jazdy zasypiają :wink4:

Opublikowano

Tylko jak mu się się dopiero co Dzieciątko urodził,o to te foteliki dla małych dzieci inaczej nie ustawisz na przednim siedzeniu, jak tyłem do kierunku jazdy. A co za tym idzie to poducha musi być wyłączona. Np w oplach w schowku jest specjalny przełącznik który kluczykiem od stacyjki wyłącza się poduchę pasażera :cool1:

nie tylko w oplach, w innych też są takie wyłączniki w schowku pod kluczyk. osobiście przewoziłbym dzieciaczka z tyłu, nie z przodu. Dzieciaki małe i tak są takie, że po 5 minutach jazdy zasypiają :wink4:

Mi też chodziło o dopiero co narodzone dziecko. Tylko w fotelikach mocowanych tyłem do kierunku jazdy da się je przewozić. Przewożąc dzieciaka z tyłu nie jesteś w stanie pilnować go tak, jak możesz to robić kiedy jedzie z przodu. I nie chodzi o to, że nabroi zanim zaśnie, tylko o czuwanie, czy nic mu się nie dzieje niedobrego. A z tego co kojarzę, wyłącznik poduszki pasażera w b5 był w wyposażeniu opcjonalnym.

Opublikowano

Ja sprawdzę jutro u siebie czy mam taki wyłącznik i dam ci znać jak znajdę :decayed:

Opublikowano

tylko vag niestety

Opublikowano

Ja takowy wyłącznik mam nisko w słupku środkowym

Opublikowano
  • Autor

Vagiem to troche żmudna robota. Chodzi mi oczywiście sytuacje w których jade sam autem z córeczka, żeby mieć na nią oko są różne przypadki chociażby w mojej okolicy dzieciątko udusiło sie wymiocinami :(

Wiem że w niektórych b5 sa takie wyłączniki i zastanawia mnie czemu tego nie można założyć i zaprogramować?

Od dzisiaj to ja bardzo zachorowałem na zmiane z 1 din na 2 din wyliczyłem ksozt około 1,7 tys - 2 tys zł oczywiście navi z tunerem TV i do tego kamerka cofania ale pytanie czy jak Polska wejdzie w "cyfrową telewizje naziemną" czy będzie moża oglądać Tv w aucie?

bania a to masz fabryczne? czy jakaś własna robota? i w którym słupku to masz??

Opublikowano

Ja mam fabryczne ale ja mam angola było w słupku fabrycznego kierowcy teraz pasażera

Można to zrobić w niezbyt skomplikowany sposób średnio rozgarnięty elektronik ogarnie , wystarczy odłączyć poduchę a zamiast niej zapiąć odpowiedni opór żeby komp nie wywalał błędu ładny przycisk trochę kabli i jest

Opublikowano

Bania, czy to na pewno jest wyłącznik poduchy? W słupku seryjnie był wyłącznik kontroli wnętrza samochodu (alarm).

Opublikowano

U nie sprawdzałem ostatnio ale wydaje mi się ze był tam symbol ludzika z poduchą :mysli:

Opublikowano

Takie coś znalazłem w instrukcji:

alarm.jpg

Wyłącznik poduszki oryginalnie był montowany w schowku, w jego lewym górnym rogu. Są to informacje z instrukcji do polifta, ale wątpię, żeby w przedlifcie był taki przełącznik w słupku.

Opublikowano

Pewnie tak wiec się pomyliłem

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No i z cięzkim sercem Sprzedana :(

Kupiona za 17 tys po 2 latach użytkowania pojechała za 18 tys wiec nie jest zle.

Czas na B6 macie jakieś fajne do wzięcia?? :)

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

No i z cięzkim sercem Sprzedana :(

Kupiona za 17 tys po 2 latach użytkowania pojechała za 18 tys wiec nie jest zle.

Czas na B6 macie jakieś fajne do wzięcia?? :)