Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciężko teraz sprzedać auto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprzedałem ostatnio ML z LPG

2 dni ogłoszenie wisiało tyle że cena była naprawdę atrakcyjna bo miałem już kolejne auto a tamto wymagało opłat

ubezpieczenia, opon, ogólnie zaczęło się sypać

kupił je handlarz, także za niedługo będzie z mniejszym przebiegiem o połowę pewnie ;)

sprzedać za psie pieniądze łatwo

Opublikowano

no i trzeba pamiętać o tym, że w Polsce sprzedają się auta z przebiegiem max 190 tys km :no:

Opublikowano

moje miało grubo ponad 300Mm na stukane na liczniku, i rzeczywiście tylko handlarzy interesowało to auto

zazwyczaj chcieli z najniższej ceny na allegro jaka oferowałem urwać jeszcze ze 2-3 tys

żeby sprzedać auto za dobre pieniądze to trzeba mieć nerwy

Ojciec sprzedawał a4 B6 ładnych parę lat wstecz, widziałem przez co musiał przechodzić

auto było w stanie idealnym bo dbał staruszek, pojechał na giełdę, znalazł się kupiec ogląda auto już na poważnie,

podchodzi paru handlarzy udając zainteresowanie kupnem, i gadają miedzy sobą teksty typu bity był brakuje naklejek pod maska, ect ect ect

ja osobiście wolałem oszczędzić sobie czasu i nerwów i sprzedać auto z 4 tys mniej niż było warte wg mojej opinii.

Opublikowano

Samo życie

ostatnie trzy auta ogłaszałem do sprzedaży w połowie listopada a sprzedawały się w okolicach lutego. Ciężko się sprzedaje gdyż co drugie ogłoszenie to "igła" lub "perełka" w tytule + do tego w opisie "full wypas" no i cena niższa. Ja mam Basis-a fabrycznie doposażonego w kilka ciekawych opcji a jednak ludziska twierdzą że brak tylnych szyb elektrycznych to golas i tyle więc niech kupują te perły . Ja osobiście jak nie sprzedam swojego Passata to nie będę płakał z tego powodu.Po prostu nie kupię audiczki i tyle. Chcę sedana ale skoro nie będzie kupca to będę jeździł dalej kombikiem .Nie zamierzam robić prezentów nikomu . Samochód jest sprawny technicznie i jeszcze nie dołożyłem do niego nic prócz eksploatacji a mam go dwa lata i znam jego historię od momentu sprowadzenia do PL (jako 3 latka)

O ile mozna tu mówić o sprzedaży auta bo w moim przypadku Octavię zamieniłem na Focusa (z moją dopłatą) Po roku fokę na Peugeota 307 SW(też dopłacałem) a tego puga na Passata (oczywiście też dopłata ) Więc pewnie tego też zamienię na coś po nowym roku. A jak nie w PL to zrobię to w D gdzie przebywam większość roku. Zawsze wyrzucam te wizytówki z klamek ale jak ktoś będzie miał coś ciekawego to tam dopłacę i będzie kolejny bolid

Parę propozycji zamian już miałem lecz auta te nie trafiają w moje gusta .Po co mi Merc ML 3.2 benzyna lub tym podobne auto