Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie radio do a4/b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

zakupiłem a4/b5/2000 rok po lifcie, podświetlanie licznika na biało.

w aucie nie ma radia i nie mam pojęcia jakie powinno być, mowa o oryginalnych, czy kaseciak czy już na cd będzie pasował, czy chorus czy concert ??.

proszę o pomoc jakie mogę zamontować.

z innej beczki jak nie oryginalne to jakie pasuje z podświetlaniem czerwonym, mowa o innych markach które nie są montowane fabrycznie.

dzięki i pozdro. :wink4:

Opublikowano

Jeśli masz zmieniarkę to concert jeśli nie to chorus mowa tu o 1din, większość nowych radio znajdziesz z czerwonym podświetleniem, a nawet czerwono białym które będzie pasowało do podświetlenia np. ALPINE :) JVC :)

Opublikowano
  • Autor

mowa o concert I ??, to właściwie mam can??, na zegarach jest elektroniczny zegarek, wyświetlacz na środku, ale tylko test na nim bez kompa.

Opublikowano

jak kolega wyżej polecam alpine/ sony xplod

Opublikowano

mowa o concert 1. concert 2 wyszło b6, ja także posiadam audi a4 2000r i oryginalnie mam concert ( kasieciak ) + zmieniarka + soobwofer. jeśli nie masz zmieniarki to chorus, concert ma po prostu opcje do zmieniarki. :)

Opublikowano
jak kolega wyżej polecam alpine/ sony xplod

Ja również dołączam się do tej opinii.

W ciągu 4 lat użytkowania A4ki padły 2 sztuki Chorusa. Problem wszystkim oczywiście znany - wadliwe procki.

Powiedziałem dość, zwłaszcza, że to kaseciaki, bez możliwości podłączenia zmieniarki. Kupiłem to http://sklep.audiomania.pl/pl/alpine-cde-120rr-radioodtwarzacz-cd-sterownik-usb.html i jestem mega zadowolony. Ma CD/MP3, wejście AUX i USB natomiast jakość dźwięku jest rewelacyjna, jak dla typowego użytkownika (nie melomana).

Opublikowano

Bierz Alpine CDA 117Ri miód pasuje do białego podświetlenia i reszty czerwonej.Mam takie i super jestem zadowolony.Jakbyś chciał używkę na Gwarancji to kolega ma po sprzedanym aucie-PW.

Opublikowano

ja kolego w swojej b5 która miałem wsadziłem tam to radyjko Pioneer 4900IB i fajnie wygladało i b. dobrez grało :good: