Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Instrukcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj wpadła mi w ręce instrukcja dot silnika 2,0 ALT po angielsku, niestety nie mogę jej już dzis znaleść jeśli ktoś się oriętuję to proszę o pomoc :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak kolegą z instrukcją? namierzyłeś. jestem zainteresowany.

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam

proszę bardzo http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_255.pdf niestety po angielsku ale przy współpracy z tłumacz google jest ok

Opublikowano

piękne dzięki[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 14:09_________________________________________________jak się sprawuje alt? mi brak już sił,)

Opublikowano
  • Autor

Witam

to chyba zależy od podejścia wciąganie oleju dałem sobie juz z tym spokuj wszyscy mają z tym problem nikt na to nic nie poradził= wniosek ja pewnie też nic nie poradzę, pozostał tylko nierozwiązany problem terkotania po odpaleniu na zimnym wymieniłem napinacz bo był pęknięty łancuch niedawno olej oczywiście przed terminem no i h... dalej terkocze mechanior mówił że to byc moze od tego ze jest zbyt małe ciśnienie na jałowym biegu sam juz nie wiem, a poza tym terkotaniem to wszystko śmiga, napisz co u ciebie

Opublikowano

Ja radze sie bardzo nie stresowac tym silnikiem, on tak po prostu pracuje - duzo oleju i ciekawe dzwieki:) Po roku jezdzenia i wymianie kupy czesci za wiele sie nie zmienilo, poza debetem w kieszeni:)

Opublikowano

Ja nie narzekam na ALT. Po przejechaniu 10 000 km pobrał mi 0,8 litra Castrola Edge 5w30. Wymieniłem oczywiście odmę bo to standard w tym motorze. Fakt nie poganiam go ostro, bo nie lubię niebieskich i czarnych, oraz płacenia mandatów.