Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to Arturoo powiedzial na koniec, nawet jakby nikt sie nie zjawił to zawsze mozna siasc do cieplego, zamowic herbatke, posiedziec poczekac i najwyzej do domku, nie tak jka na parkingu pod golym niebem na mrozie :D

dokładnie :wink4:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:58_________________________________________________

no Daniel...dokładnie nie będzie "ciemno i zimno" :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no co ...to mi to i nie tylko zawsze było "ciemno i zimno" :decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:00_________________________________________________po prostu jestem wszędzie :kox::polew:
  • Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra ,koniec nyny .............bo przed chwilą założone i już tyle stron ,jeszcze setka pęknie :polew:

Opublikowano

a najbardziej dziś się śmieje pod nosem z tej kontroli drogowej...trzeźwość była okej, dokumenty też tylko auto upierlolone jak hhh... i tylko na to mi zwrócili uwagę :polew:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:05_________________________________________________"...ale auto by mógł sobie już Pan umyć..." :polew: :polew:

Opublikowano

dobra ,koniec nyny .............bo przed chwilą założone i już tyle stron ,jeszcze setka pęknie :polew:

Będzie okazja nie tylko do spotowania ale i do picia ... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a najbardziej dziś się śmieje pod nosem z tej kontroli drogowej...trzeźwość była okej, dokumenty też tylko auto upierlolone jak hhh... i tylko na to mi zwrócili uwagę :polew:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:05_________________________________________________"...ale auto by mógł sobie już Pan umyć..." :polew: :polew:

sie ciesz ze alkotest nic nie wykazal :P

Opublikowano

a już jedna jest postawiona :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:07_________________________________________________

sie ciesz ze alkotest nic nie wykazal :P

rano było już tylko 0.1 :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

musze sobie alkomat kupic :P

Opublikowano

mój organizm baaaardzzooo szybki wchłania i przetwarza na siłę roboczą alkohol :decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:09_________________________________________________

musze sobie alkomat kupic :P

ale taki porządniejszy :wink4: i naprawdę warto :wink4:

bo jak go mam w domu i się takmierzę po impressskach, to zdaję sobie sprawę ile wcześniej razy jechałem na bani :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

porzadniejszy to jaki?

Opublikowano

porzadniejszy to jaki?

taki z radiowozu :naughty::kox:

załatw 2 :kox::naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:16_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

http://allegro.pl/alkomaty-alkomat-alkosafe-dual-kalibracja-ustniki-i1992380021.html taki w zupełności wystarczy...testy "w prasie" opinie...mówią, że jest bardzo wiarygodny

bardzo dobry stosunek jakości do ceny :wink4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:17_________________________________________________oczywiście kalibrować też trzeba :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a w jaki sposob odbywa sie kalibracja?[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:18_________________________________________________

porzadniejszy to jaki?

załatw 2 :kox::naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:16_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tamte przekłamuja na niekorzysc kierowcy :P

Opublikowano

tak daleko się nie zagłębiam..jak będzie trzeba było to się poszuka na ten temat :tongue4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:21_________________________________________________

a w jaki sposob odbywa sie kalibracja?[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:18_________________________________________________

porzadniejszy to jaki?

tamte przekłamuja na niekorzysc kierowcy :P

"...ależ Panie Władzo ja od kilku dni nie miałem alkoholu w ręce"

:decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

w rece nie ale w ustach :P

Opublikowano

aleście naspamowali...

kuuuuu spam nadrobiony :decayed:

ida spać :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:

:hi:

Opublikowano

no właśnie :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:27_________________________________________________dobranoc seves :hi:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 00:27_________________________________________________

w rece nie ale w ustach :P

to jak on się tam dostał :przebiegly:
Opublikowano
  • Autor

to jak on się tam dostał :przebiegly:

:rolleyes::no: :no:

Opublikowano

chyba spać by trzabyło iść :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

chyba spać by trzabyło iść :gwizdanie:

mnie wkur*ili w ing bo se prace robia do 4:#0 a ja kuriera musze zamowic :disgust:

Opublikowano

trzeba będzie pomyśleć nad stroną tytułową...tzn. jakieś foto coś w tym stylu :mysli: