Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga taa ................ by lecąc bokiem w łuku w koleinach się nie pokrzywiła :polew: :polew: tjiaa...żeby nie powiedzieć na dwóch kołach nie no żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga taa ................ by lecąc bokiem w łuku w koleinach się nie pokrzywiła :polew: :polew: tjiaa...żeby nie powiedzieć na dwóch kołach nie no żartowałem ale wiesz co w tym wszystkim jest dobre, to to, że moja żonka już mi nie mówi, że "szaleje za kółkiem" bije pokłony , że uświadomiłeś ją, że można szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 spoko luz ,czego się nie robi dla kumpli :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 spoko luz ,czego się nie robi dla kumpli :polew: no baa... [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:00_________________________________________________tak weszłem na wagę po świętach i nie jest źle...4kg więcej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Akjam kupił 2 lata temau takie ori 18 ode mnie ( przywiozłem na nich moje B7 ) z tego co wiem to szuka teraz 19 więc zagadaj do niego bo felunek ori i pewny thx za info ,przegapiłem posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Akjam kupił 2 lata temau takie ori 18 ode mnie ( przywiozłem na nich moje B7 ) z tego co wiem to szuka teraz 19 więc zagadaj do niego bo felunek ori i pewny thx za info ,przegapiłem posta tylko jednego, ja czasem się zastanawiam czy ja umię czytać i czy widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 jakoś mi umknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 jakoś mi umknął lepiej się przyznaj... jaki manewr robiłeś jak jechałeś autem tzn. wyprzedzanie, slalom itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 w pracy jestem od 2 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 łojj... ja mam wolne...wykorzystuje stary urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 to mi starego zostały chyba ze 2 albo 3 dni [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:15_________________________________________________trzymam na śnieg by na deskę gdzieś wyskoczyć na kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ja dziś mam pierwszy z ostatnich czterech, ale i tak jutro muszę jechać na kopalnie po bony żywnościowe zdać ciuchy do pralni i odebrać wyprane [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:17_________________________________________________ to mi starego zostały chyba ze 2 albo 3 dni [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:15_________________________________________________trzymam na śnieg by na deskę gdzieś wyskoczyć na kilka dni na deskę to ja mogę skoczyć, ale tylko klozetową, na inną się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 na deskę to ja mogę skoczyć, ale tylko klozetową, na inną się nie piszę nie mów hop :gwizdanie: Pucek też nie jeździł i jeździ tylko kurna :gwizdanie: ............................śnieg by się przydał byś się mógł nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 na deskę to ja mogę skoczyć, ale tylko klozetową, na inną się nie piszę nie mów hop :gwizdanie: Pucek też nie jeździł i jeździ tylko kurna :gwizdanie: ............................śnieg by się przydał byś się mógł nauczyć ojjj...nie ja miałem narty na nogach i pod zaparkowanym autem wylądowałem, więc ja...nie piszę się na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 bo to były narty :sick3: :sick3: :sick3:, na desce byś przeskoczył przeszkodę [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:24_________________________________________________albo ominął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 bo to były narty :sick3: :sick3: :sick3:, na desce byś przeskoczył przeszkodę oojjj...chyba mnie nie lubisz, bo mi źle życzysz :polew:narazie podziękuję... [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:26_________________________________________________a tak z ciekawości...Artur o której kończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 decha to fajna sprawa na wyżycie się po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ja tam wolę czuć pewny grunt pod nogami, ale kto wie może kiedyś spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 o 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 zbieram się, dobranoc o 7 ahaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi