Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nareczka :hi:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 734,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja tam wolę czuć pewny grunt pod nogami, ale kto wie może kiedyś spróbuję :przebiegly:

a co ja mam na 150m na ziemia powiedziec?

[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 01:07_________________________________________________

decha to fajna sprawa na wyżycie się po pracy :wink4:

co prawda ja na 2 deskach :decayed: ale jakbys sie gdzies wybieral daj znac, chetnie wyskocze[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 01:07_________________________________________________

f*ck :!: zapomniałem, że masz na popołudnie do roboty

w tym tyg nie lece na Gliwice, w pt bede auto ogarnial bo w sb na Krakow lece. robie jednak na rano bo wspolpracownik zapiął L4

Opublikowano

co prawda ja na 2 deskach :decayed: ale jakbys sie gdzies wybieral daj znac, chetnie wyskocze

:good:

tylko niech coś sypnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

co prawda ja na 2 deskach :decayed: ale jakbys sie gdzies wybieral daj znac, chetnie wyskocze

:good:

tylko niech coś sypnie :wink4:

licytuje narty zeby nie musiec wypozyczac :P

Opublikowano

ja szukam hamulców na tył ,qrna nie mogę dostać :wallbash: już z rok czasu szukam :sick3:

Opublikowano
  • Autor

lece spac, dobranoc :hi:

Opublikowano

:hi:

hejka[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 01:33_________________________________________________to co wrzucił Miron .... :wink4:

http://http://moto.allegro.pl/audi-rs4-b5-czarne-recaro-pasuja-do-s4-i-a4-b5-i2022084948.html

to jest nic w porównaniu z tym

http://http://allegro.pl/hamulce-321mm-256mm-audi-s4-b5-lift-komplet-i2020314110.html

w końcu dostępne :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha:

:decayed::evil::slina:

coś mi się wydaje ,że przed Sylwkiem będzie swap jeszcze :kox::naughty::decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 01:57_________________________________________________

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 10:42_________________________________________________

decha to fajna sprawa na wyżycie się po pracy :wink4:

korzystaj póki nie musisz się wyżywać na pieluchach :tongue4::polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 10:44_________________________________________________

ja szukam hamulców na tył ,qrna nie mogę dostać :wallbash: już z rok czasu szukam :sick3:

A pytałeś Erwina? On w zeszłym roku siemianowi załatwił.

Opublikowano

No pytałem :wink4: , zaraz zadzwonie może akurat z poliftowej S4 ma na zbyciu teraz .

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:decayed::polew:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

hejka - postaram sie wpaść do Was jutro z Mironem jak mi nic planów nie pokrzyżuje - możecie mnie wpisać na listę obecności[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 18:04_________________________________________________zobaczę sobie grill S4 Hamera i ledy tylne kolegi srb38vx :wink4:

Opublikowano

hejka - postaram sie wpaść do Was jutro z Mironem jak mi nic planów nie pokrzyżuje - możecie mnie wpisać na listę obecności[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 18:04_________________________________________________zobaczę sobie grill S4 Hamera i ledy tylne kolegi srb38vx :wink4:

Jaaaa najlepi tak kita uszkodzic żeby miec czas na forum siedziec... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

zobaczę sobie grill S4 Hamera i ledy tylne kolegi srb38vx :wink4:

Ledy są na sprzedaż :gwizdanie:

Opublikowano

jakie ledy ?

Opublikowano

koledzy co jest jakos te strony leciały a teraz widze że jakiś przestuj macie :>

:wink4: