Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga :decayed:

taa ................ by lecąc bokiem w łuku w koleinach się nie pokrzywiła :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tjiaa...żeby nie powiedzieć na dwóch kołach :decayed:

nie no żartowałem :wink4:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 725,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga :decayed:

taa ................ by lecąc bokiem w łuku w koleinach się nie pokrzywiła :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tjiaa...żeby nie powiedzieć na dwóch kołach :decayed:

nie no żartowałem :wink4:

ale wiesz co w tym wszystkim jest dobre, to to, że moja żonka już mi nie mówi, że "szaleje za kółkiem" :wink4:

bije pokłony :notworthy: , że uświadomiłeś ją, że można szybciej :decayed:

Opublikowano
:decayed: spoko luz ,czego się nie robi dla kumpli :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:decayed: spoko luz ,czego się nie robi dla kumpli :polew: :polew: :polew:

no baa... :decayed:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:00_________________________________________________tak weszłem na wagę po świętach i nie jest źle...4kg więcej :gwizdanie:
Opublikowano

Akjam kupił 2 lata temau takie ori 18 ode mnie ( przywiozłem na nich moje B7 ) z tego co wiem to szuka teraz 19 więc zagadaj do niego bo felunek ori i pewny :wink4:

thx za info ,przegapiłem posta :embarrassed:

:decayed:

Opublikowano

Akjam kupił 2 lata temau takie ori 18 ode mnie ( przywiozłem na nich moje B7 ) z tego co wiem to szuka teraz 19 więc zagadaj do niego bo felunek ori i pewny :wink4:

thx za info ,przegapiłem posta :embarrassed:

:decayed:

tylko jednego, ja czasem się zastanawiam czy ja umię czytać i czy widzę :polew:
Opublikowano

jakoś mi umknął :polew:

Opublikowano

jakoś mi umknął :polew:

lepiej się przyznaj... jaki manewr robiłeś jak jechałeś autem tzn. wyprzedzanie, slalom itp :przebiegly:
Opublikowano

w pracy jestem :wink4: od 2 h

Opublikowano

łojj... :confused4:

ja mam wolne...wykorzystuje stary urlop :wink4:

Opublikowano

to mi starego zostały chyba ze 2 albo 3 dni :disgust:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:15_________________________________________________trzymam na śnieg by na deskę gdzieś wyskoczyć na kilka dni :slina::decayed::wink4:

Opublikowano

ja dziś mam pierwszy z ostatnich czterech, ale i tak jutro muszę jechać na kopalnie :disgust: po bony żywnościowe :) zdać ciuchy do pralni i odebrać wyprane :wink4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:17_________________________________________________

to mi starego zostały chyba ze 2 albo 3 dni :disgust:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:15_________________________________________________trzymam na śnieg by na deskę gdzieś wyskoczyć na kilka dni :slina::decayed::wink4:

na deskę to ja mogę skoczyć, ale tylko klozetową, na inną się nie piszę :decayed::naughty:
Opublikowano

na deskę to ja mogę skoczyć, ale tylko klozetową, na inną się nie piszę :decayed::naughty:

nie mów hop :gwizdanie:

Pucek też nie jeździł i jeździ :decayed::naughty::kox:

tylko kurna :gwizdanie: ............................śnieg by się przydał byś się mógł nauczyć :polew:

Opublikowano

nie mów hop :gwizdanie:

Pucek też nie jeździł i jeździ :decayed::naughty::kox:

tylko kurna :gwizdanie: ............................śnieg by się przydał byś się mógł nauczyć :polew:

ojjj...nie :no: ja miałem narty na nogach i pod zaparkowanym autem wylądowałem, więc ja...nie piszę się na to :decayed::tongue4:
Opublikowano

bo to były narty :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:, na desce byś przeskoczył przeszkodę :naughty::wink4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:24_________________________________________________albo ominął :decayed:

Opublikowano

bo to były narty :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:, na desce byś przeskoczył przeszkodę :naughty::wink4:

oojjj...chyba mnie nie lubisz, bo mi źle życzysz :polew: :polew:

narazie podziękuję... :decayed:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 23:26_________________________________________________a tak z ciekawości...Artur o której kończysz :)

Opublikowano

decha to fajna sprawa na wyżycie się po pracy :wink4:

Opublikowano

ja tam wolę czuć pewny grunt pod nogami, ale kto wie może kiedyś spróbuję :przebiegly:

Opublikowano

o 7 :wink4:

Opublikowano

zbieram się, dobranoc :hi:

o 7 :wink4:

ahaa... :wink4: