Opublikowano 29 Stycznia 201214 l normlanie "zadyma" tu była, a ja se słodko spałem :gwizdanie: ...to ja może na BT wezmę aby Was porozdzielać
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l z rana[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:18_________________________________________________Panowie wyluzujcie troszkę ok [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:19_________________________________________________Bo jak ja się wkurwię w BT to nigdzie nie znajdziecie takiej armii żeby mnie zatrzymać
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Autor Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic czyżby groźba użycia bejsbola zadziałała :?:
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic Oboje za dużo wypili.... :polew: :polew: a w Bukowinie zrobimy UFC....
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Autor Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic Oboje za dużo wypili.... :polew: :polew: a w Bukowinie zrobimy UFC.... Żebyś wiedział. Koniec tematu Kto jutro sie wybiera na Soszów? Grzesiu moze Ty
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l a co tam jest :?: jestem trochę nie na czasie w ten weekend :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 13:01_________________________________________________wujek google mi prawdę powiedział... życzysz mi śmierci lub trwałego kalectwa Ja i narty ?! to nie do mnie
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l wujek google mi prawdę powiedział... życzysz mi śmierci lub trwałego kalectwa Ja i narty ?! to nie do mnie Pamiętaj że boli tylko pierwsze drzewo kolejne już się bierze jako "normalność" :polew: :polew:
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l wujek google mi prawdę powiedział... życzysz mi śmierci lub trwałego kalectwa Ja i narty ?! to nie do mnie Pamiętaj że boli tylko pierwsze drzewo kolejne już się bierze jako "normalność" :polew: :polew: oooo...ten sport to nie dla mnie tiiaaa...odpukać na drodze drzewa omijam, a na nartach to bedę do nich lgnął
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l widać miłość :giveheart: :giveheart:od 1szego wejżenia :buahaha: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 10:49:51_________________________________________________synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry Na ściany te kartony potrzebujesz czy na podłogi, bo to różnica w przepuszczalności ciepła
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l z rana[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:18_________________________________________________Panowie wyluzujcie troszkę ok [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:19_________________________________________________Bo jak ja się wkurwię w BT to nigdzie nie znajdziecie takiej armii żeby mnie zatrzymać nooooooo ......................... rozpędzone 45 kilo może zrobić niezłą zadymę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic czyżby groźba użycia bejsbola zadziałała :?: to się nazywa prewencja [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 14:00_________________________________________________ widać miłość :giveheart: :giveheart:od 1szego wejżenia :buahaha: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 10:49:51_________________________________________________synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry Na ściany te kartony potrzebujesz czy na podłogi, bo to różnica w przepuszczalności ciepła Piotrek Ty jeździsz załadowany to kilka pudełek byś mógł koledze ożenić
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic czyżby groźba użycia bejsbola zadziałała :?: to się nazywa prewencja zwał jak zwał, ale ważne, że zadziałało
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l widać miłość :giveheart: :giveheart:od 1szego wejżenia :buahaha: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 10:49:51_________________________________________________synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry Na ściany te kartony potrzebujesz czy na podłogi, bo to różnica w przepuszczalności ciepła grube beda służyć jako ścianka działowa :gwizdanie:zwykle na ciuchy talerze jakes dupsy z lazienki itp