Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

co miales/masz fajnego w tej promocji :) ?

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytaj wcześniejsze posty :naughty:

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:

Opublikowano

dobra ja spadam bo rano do pracy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

My gadamy o netbooku a TY z felami wyskakujesz :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:03_________________________________________________

Opublikowano

grunt ,że strony lecą :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:04_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mówisz o a4 forum czy innym :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:13:29_________________________________________________Tomaszu
Opublikowano

My gadamy o netbooku a TY z felami wyskakujesz :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:03_________________________________________________

Ale ja też mówiłem o netbooku :mysli:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy :D

Tak czy inaczej, z asusem bym przemyslal sprawe ;)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy :D

no co ty ? tylko nie msi :gwizdanie: albo mii se taki model trafil :confused4:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:19:01_________________________________________________dell. hp, asus, acer, samsung, msi taka ma kolejnosc
Opublikowano
  • Autor

asusy w tych pieniazkach oferuja smieszne procesory jednordzeniowe, slabe dyski i niewielka matryce :)

Opublikowano

Oj :facepalm: chłopie chłopie, czytaj ze zrozumieniem :polew:

Opublikowano
  • Autor

dell. hp, asus, acer, samsung, msi taka ma kolejnosc

gaśnica w gratisie? [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:21_________________________________________________

Oj :facepalm: chłopie chłopie, czytaj ze zrozumieniem :polew:

dupe trujesz caly dzien o felgach i tak przeczytalem :P
Opublikowano

no co ty ? tylko nie msi :gwizdanie: albo mii se taki model trafil :confused4:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:19:01_________________________________________________dell. hp, asus, acer, samsung, msi taka ma kolejnosc

Jeśli chodzi o awaryjność do Asus i Dell na podobnym poziomie ale potem długo długo nic, później sony i toshiba dalej przepaść hp, samsung i potem następna przepaść :naughty: i reszta a na końcu tanie chiny[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:24_________________________________________________

a tam d*pę truję, jakbym nie puścił famy że auto sprzedaję i felgi kupuję to byłoby 50 stron mniej :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

widze, że musicie w temacie siedzieć na bieżąco :D

Opublikowano

widze, że musicie w temacie siedzieć na bieżąco :D

a Ty teraz o czym bo ja stracę wątek :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o awaryjność do Asus i Dell na podobnym poziomie ale potem długo długo nic, później sony i toshiba dalej przepaść hp, samsung i potem następna przepaść :naughty: i reszta a na końcu tanie chiny

Opublikowano

a o kompy Ci chodzi :naughty: wiesz to taka moja lista :wink4: pod względem awaryjności, trochę w tym siedzę i taką opinię przez te lata sobie wyrobiłem :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a o kompy Ci chodzi :naughty: wiesz to taka moja lista :wink4: pod względem awaryjności, trochę w tym siedzę i taką opinię przez te lata sobie wyrobiłem :tongue4:

Spoko, ja tylko asusa sprzedawałem przez 3 lata, potem acera, w hp mopj znajomy spedzil kilka lat a teraz jest w sony ;)

Opublikowano

Spoko, ja tylko asusa sprzedawałem przez 3 lata, potem acera, w hp mopj znajomy spedzil kilka lat a teraz jest w sony ;)

No i jak, pokrywa Ci się z moją?

Opublikowano
  • Autor

Srednio :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:40_________________________________________________asus sie zkurwil i robia chłam ostatnio, dell malo co robi nowego, sony tylko drogie serie sa czegos warte, hp grzjee sie jak kaloryfer przy -30, samsung spoko sprzety, acer rosnie w sile, bo robia coraz bardziej dopracowane produkty[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:42_________________________________________________Toshiba skonczyla sie na modelu a300, potem cukierkowe lapsy[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:42_________________________________________________mowimy o nowych gratach, bo stary dell czy ibm to nie ma o czym mowic :)