Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

toć mowie, jak beda a nie przy okazji akurat 200 :D

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 726,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

acha to wiesz, ja do Żor mam daleko a teraz mi auto niedomaga więc nie wiem kiedy następny raz tam do Was przyjadę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

acha to wiesz, ja do Żor mam daleko a teraz mi auto niedomaga więc nie wiem kiedy następny raz tam do Was przyjadę :wink4:

sadze ze po 201. stronie :P:)

Opublikowano

nie no jak tylko będę miał wolne to wpadnę, może w piątek przyjedziesz do nas bo ja w czwartek będę na noc w pracy :confused4:

Opublikowano
  • Autor

nie no jak tylko będę miał wolne to wpadnę, może w piątek przyjedziesz do nas bo ja w czwartek będę na noc w pracy :confused4:

do 21. w pracy :confused4:

Opublikowano

do 21. w pracy :confused4:

a nie możesz się zamienić?

Opublikowano
  • Autor

niestety, nie da rady :confused4:[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 01:51_________________________________________________mialem byc w ten piatek u Was ale k**wa tak dostalem mrozem po d*pie na robocie ze jedyne co mi bylo w glowie to cieply koc, lozko, moja Natalcia i grzane piwko:)

Opublikowano

niestety, nie da rady :confused4:[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 01:51_________________________________________________mialem byc w ten piatek u Was ale ku*** tak dostalem mrozem po pupie na robocie ze jedyne co mi bylo w glowie to cieply koc, lozko, moja Natalcia i grzane piwko:)

:shocked: Aż tyle tego potrzebujesz. Mi by wystarczyła młoda kobitka i przez tydzień z łóżka bym nie wychodził :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

:shocked: Aż tyle tego potrzebujesz. Mi by wystarczyła młoda kobitka i przez tydzień z łóżka bym nie wychodził :kox: :kox: :kox: :kox:

:kox: :kox:

po 2h na -22 bys w sumie nie byl do niczego zdatny bez koca i piwka :P

Opublikowano

:kox: :kox:

po 2h na -22 bys w sumie nie byl do niczego zdatny bez koca i piwka :P

oj kolego, kto tu jest emeryt? Jakbym miał taką osiemnachę to.......... :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 02:01_________________________________________________właśnie tak bym się grzał :good:

Opublikowano
  • Autor

Tej, nie wysilaj sobie wyobraźni bo pikawa nie da rady :cool1:

Opublikowano

Tej, nie wysilaj sobie wyobraźni bo pikawa nie da rady :cool1:

Pikawa i nie tylko u mnie w 100% sprawne :tongue4: Jak dożyjesz tego wieku to zobaczysz :naughty: Teraz do dopiero człowiek wie do czego jest zdolny :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak dożyjesz tego wieku to zobaczysz

To mi zyczysz, ja nie wyprzedzam poboczem to moze dam rade :kox:

Opublikowano

A kto wyprzedza? Mario miał zwidy więc nie słuchaj go :gwizdanie: a poza tym ja już tak ponad 20 lat jeżdżę więc ma się jakie takie malutkie doświadczenie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A kto wyprzedza? Mario miał zwidy więc nie słuchaj go :gwizdanie: a poza tym ja już tak ponad 20 lat jeżdżę więc ma się jakie takie malutkie doświadczenie :naughty:

Tej, chyba nie powiesz mi żeś Seiczkiem tak latał :D no chyba ze cala droga wolna to i pobocze w sumie tez :mysli: :mysli:

Dobra legam :hi:

Opublikowano

Tej, chyba nie powiesz mi żeś Seiczkiem tak latał :D no chyba ze cala droga wolna to i pobocze w sumie tez :mysli: :mysli:

Dobra legam :hi:

ale przez te 20lat nie sądzisz że miałem jeden samochód :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 02:15_________________________________________________poza tym seja miałem może z 3-4 lata :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ty jednak stara d*pa jestes :gwizdanie:

Opublikowano

no ale czuję się tak :radocha: jakbym dalej miał 18 :evil:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

Z rana :hi:

Kto jutro będzie obiboki ???? Może jakaś wstępna lista bo nie będę gonił 40 km żeby na jednego samego Daniela patrzeć ... :decayed: :decayed: :decayed: