Opublikowano 16 Marca 201214 l No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać Jak mi Cię żal że na tak dużych kołach musisz teraz jeździć ---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:12 ---------- No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać u Was 7st? u mnie w Rybniku 0 W smerflandii zawsze cieplej było Tak to już jest jak się koło Gargamela mieszka temu to zawsze z d.py ciągnie :polew::polew:
Opublikowano 16 Marca 201214 l No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać Jak mi Cię żal że na tak dużych kołach musisz teraz jeździć ---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:12 ---------- No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać u Was 7st? u mnie w Rybniku 0 W smerflandii zawsze cieplej było Tak to już jest jak się koło Gargamela mieszka temu to zawsze z d.py ciągnie :polew::polew: A wiesz czemu w smerfolandii cieplej? Bo smerfy te pedały ocierają się o siebie i robi się cieplej :polew::polew::polew:
Opublikowano 16 Marca 201214 l No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać Jak mi Cię żal że na tak dużych kołach musisz teraz jeździć ---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:12 ---------- No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać u Was 7st? u mnie w Rybniku 0 W smerflandii zawsze cieplej było Tak to już jest jak się koło Gargamela mieszka temu to zawsze z d.py ciągnie :polew::polew: A wiesz czemu w smerfolandii cieplej? Bo smerfy te pedały ocierają się o siebie i robi się cieplej :polew::polew::polew: Jak to sie mówi "w kupie siła" :polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 16 Marca 201214 l Jakby nie było mowy, że moglibyście dać znać że będziecie. Myśmy byli ale sporo po 19 bo mialem troche roboty przy swojej padace. m3rwin dzwonił do Grześka o 19:20 że za 15min będziecie, a ja z Griszą czekałem do 19:45 i nikogo nie było ---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ---------- ---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 09:03 ---------- Wrzucacie letnie koła? ja czekam.. letnich jeszcze nie polecam bo można felgi (i nie tylko) szybko stracić wczoraj i dziś koło 6 u mnie przynajmniej była masakra lód dosłownie na drodze bo duża wilgotność a nad ranem przymrozki więc ja w każdym razie nie ryzykuje bo w rybniku jest tragedia no chyba że jeździ się jak Hammer, śpi do 11 i najwcześniej wyrusza o 12 tylko wtedy trzeba pamiętać o powrocie w nocy No co Ty chcesz, przecież i tak felg jeszcze nima dodzwoniłeś się tam wczoraj? no dzwonił, no nie powiem...ale o 19.22:tongue4: i powiedziałem, że za 15-20min będziemy. A jak pojechaliście o 19.45, to mineliśmy się minąć na wiślańce, bo 19.47 wjechałem na parking, ale nie powiem spóźniliśmy się ale dziękuję za spota
Opublikowano 18 Marca 201214 l Guru wczoraj zwrocil sluszna uwage ze niema juz tego parkingu co zawsze sie spotykalismy przy Rybnickiej na Autobanie wiec spotkamy sie po drugiej stronie przy serwisie SKANI jadac z Gliwic zamiast skrecic na Autostrade to w lewo na Serwis SKANI