Opublikowano 7 Maja 201214 l ja mam na 12:wallbash: a tak z czystej ciekawości...Tomek jeden i drugi tzn Hammer i tomaszstn i mervin co znaczą te krzyzyki (plusiki) na dole w: Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (4 zarejestrowany(ch) oraz 0 gości) grzesiek26sg, H4mm3R+, m3rvin+, tomaszstn+ ?? ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- chyba w dziób nooo...to też nie wykluczone:polew:
Opublikowano 7 Maja 201214 l ahaaa to już wiem dziękuję za wyczerpującą odpowiedź dobranoc, bo żona czeka w łóżku:naughty:
Opublikowano 7 Maja 201214 l no wiesz trzeba mieć coś twardego:decayed: ...dobra idę, bo robi się "niebezpieczny temat":decayed: dobranoc:hi:
Opublikowano 7 Maja 201214 l Autor Nie no wszystko ok---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Daniel, dla mnie też jest kubek czy się obraziłeś i już nie dostanę Zapłaciłeś wiec czemu by miało nie być
Opublikowano 8 Maja 201214 l no no no...ale tu się popisało na "mój" temat:embarrassed: Mario...będę w czwartek, ale dopiero koło 20.20 po robocie:wink: . A i mam nadzieję Danielu, że będziesz miał do mnie kubek, bo przelew jest na Twym koncie:decayed: Marioo...a co do mojej "kupy" to ją widziałeś jak była na kozie zimą Możliwe ... teraz jest kosa
Opublikowano 8 Maja 201214 l ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- Przemo którą byś brał http://26.media.tumblr.com/tumblr_m27v6bO9ia1qgpap2o1_500.jpg Fsystkie tsy ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- coś mi się emotki pomyliły ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- coś mi się emotki pomyliły