stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 no to kolejne pssyyt:decayed:---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- ja nie jestem za bardzo znany...i nikt mnie nie zna:decayed:---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- będzie zdrówko to się pojedzie w trójkę Moja Ż już przekonana:naughty: możecie jechać w dwójkę, a przyjechać w trójkę hmm...byłoby dobrze:decayed: nie ma problemu... jakby co to pokój nr 9
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 naprawione ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- no to kolejne pssyyt:decayed:---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- ja nie jestem za bardzo znany...i nikt mnie nie zna:decayed:---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- będzie zdrówko to się pojedzie w trójkę Moja Ż już przekonana:naughty: możecie jechać w dwójkę, a przyjechać w trójkę hmm...byłoby dobrze:decayed: ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ---------- no to kolejne pssyyt:decayed:---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- ja nie jestem za bardzo znany...i nikt mnie nie zna:decayed:---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- będzie zdrówko to się pojedzie w trójkę Moja Ż już przekonana:naughty: możecie jechać w dwójkę, a przyjechać w trójkę hmm...byłoby dobrze:decayed: nie ma problemu... jakby co to pokój nr 9 proszę bardzo ....pomoc klubowa nojważniejszo ....reszta się nie liczy
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wychowamy jak nasze wspólne.... będzię sie robić często kinder spoty
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wychowamy jak nasze wspólne.... będzię sie robić często kinder spoty curva jeszcze tego by brakowało:facepalm::polew:
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wychowamy jak nasze wspólne.... będzię sie robić często kinder spoty curva jeszcze tego by brakowało:facepalm::polew: jakbyś nie jeździł Audi, to byś już miał kropka
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wychowamy jak nasze wspólne.... będzię sie robić często kinder spoty curva jeszcze tego by brakowało:facepalm::polew: jakbyś nie jeździł Audi, to byś już miał kropka i to jeszcze czarnym By5:decayed:
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 nagrodami będą dzielić nie masz szans bo jeździsz ałdi:kox: ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- idę naprawić bo znowu popsułem żebyś Ty się za jaaaaaaakiś czas nie zepsuł ja jeszcze ze dwa razy mogę popsuć
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 no to również psssyt no to zdrówko:wink:
#Przemo# Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie chwaląc się, ja trzy - choć dwa miały zostać na jutro
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka wysłać kurierem ?? <br /><br /> ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- nie chwaląc się, ja trzy - choć dwa miały zostać na jutro ja jutro jadę na zakupy, więc uzupełnię zapasy:naughty:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam
#Przemo# Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja nie mogę mieć zapasu, bo nie znam umiaru.....
Rekomendowane odpowiedzi