Opublikowano 16 Października 201312 l yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz??
Opublikowano 16 Października 201312 l yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych
Opublikowano 16 Października 201312 l yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ???
Opublikowano 16 Października 201312 l yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ??? frajer...
Opublikowano 16 Października 201312 l yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ??? dobrze jej z oczu paczało
Opublikowano 16 Października 201312 l yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ??? frajer... :polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 16 Października 201312 l wpadacie na Bronka choposzki bo mój organizm domaga się witaminy C
Opublikowano 16 Października 201312 l niby dziś mogę ale czy moja mnie puści ....tego to nie wiem.....
Opublikowano 16 Października 201312 l wpadacie na Bronka choposzki bo mój organizm domaga się witaminy C ehh... Owocku z miłą chęcią, ale do roboty muszę zarać ciulać
Opublikowano 16 Października 201312 l wpadacie na Bronka choposzki bo mój organizm domaga się witaminy C ehh... Owocku z miłą chęcią, ale do roboty muszę zarać ciulać na którą idziesz ?
Opublikowano 16 Października 201312 l na 17.30 Panocku:kwasny: ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- czyli o 16.30 musze już jechać
Opublikowano 16 Października 201312 l ...j narazie spadam...Żonka mi dziurę wierci w boku, bo chce wejść na kompa
Opublikowano 16 Października 201312 l pada nie można pracować w takie warunkach dobra rehabilitację czas zacząć pssssstttt