Opublikowano 3 Maja 201511 l Wystarczy pompę wymienić, co to za walka.. Zrobiłbyś sam ? To nie pyskuj Bez specjalnych narzedzi jak sciagacz do kola zebatego walcowego z walu ciezko jest to zrobic, poza tym mam tylko blaszaka a nie serwis w ktorym zrobią mi koledzy jak ja zrobiłem swapa sam to większość to powinna ogarnąć
Opublikowano 3 Maja 201511 l Autor Pewnie ze mozna :-) tylko mieliscie prosta sprawe bo mieliscie zwykle kolo zebate na wale na ktore wystarczy zwykly sciagacz do kupienia w sklepie a ja mialem silnik z 2007 z napedem na kolach zebatych :-) od tyle, nie powiedzialem ze trudne tylko c**jowe i w ciezkich warunkach bo w blaszaku bez kanalu :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Maja 201511 l Pewnie ze mozna :-) tylko mieliscie prosta sprawe bo mieliscie zwykle kolo zebate na wale na ktore wystarczy zwykly sciagacz do kupienia w sklepie a ja mialem silnik z 2007 z napedem na kolach zebatych :-) od tyle, nie powiedzialem ze trudne tylko c**jowe i w ciezkich warunkach bo w blaszaku bez kanalu :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka majster jedziecie do Zatoru ?
Opublikowano 3 Maja 201511 l Autor Pewnie ze mozna :-) tylko mieliscie prosta sprawe bo mieliscie zwykle kolo zebate na wale na ktore wystarczy zwykly sciagacz do kupienia w sklepie a ja mialem silnik z 2007 z napedem na kolach zebatych :-) od tyle, nie powiedzialem ze trudne tylko c**jowe i w ciezkich warunkach bo w blaszaku bez kanalu :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka majster jedziecie do Zatoru ? skadze znowu, nowa robota nie pozwala :-)Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Maja 201511 l Autor kurna wszyscy zarobieni ostatnio ja na takie klubowe zycie juz od dawna nie mam czasu sam wiesz :-)Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Maja 201511 l Ja robie a po drugie ma padać ale kiedyś wpadne. Pozdro dla ekipy Edytowane 5 Maja 201511 l przez Mario22