Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f*ck...do której pisałeś :wallbash: ile silna wola da radę :decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:08_________________________________________________a bo... :embarrassed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:09_________________________________________________...ja jestem zakręcony chłopak :naughty::decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 726,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

f*ck...do której pisałeś :wallbash: ile silna wola da radę :decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:08_________________________________________________a bo... :embarrassed:

Ty no nie panikuj, 19 na miejscu, nim zamowisz cos czy tam se siadziesz, pogadasz nim sie wszyscy zjada to juz bedzie 21. Teraz w nd byliscie o 18 a do 21 my byli .

Opublikowano

myślę, żeee... :mysli: na pewno do 22 będziemy jak nie dłużej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

myślę, żeee... :mysli: na pewno do 22 będziemy jak nie dłużej :gwizdanie:

No :decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:15_________________________________________________Właściwie to mamy ćwierciok :D

Opublikowano

a Wy do której :?: :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

a Wy do której :?: :przebiegly:

Do ostatniego :naughty:

Opublikowano

no tak...ale do litra jeszcze daleko :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:17_________________________________________________zresztą oblookamy jak się "impresska" rozkręci :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no tak...ale do litra jeszcze daleko :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:17_________________________________________________zresztą oblookamy jak się "impresska" rozkręci :naughty:

o to chodzi :good: nic zdaje sie ze trzeba legac, niektorzy do roboty jutro musza isc :disgust:

Opublikowano

o to chodzi :good: nic zdaje sie ze trzeba legac, niektorzy do roboty jutro musza isc :disgust:

hasasasasss... :evil:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:21_________________________________________________a od nowego roku już będę miał 31 dni urlopu...jak to mówią..."nowy rok, to nowe życie" :kox:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:22_________________________________________________a mam jeszcze jedno zapytanie...zrobiłem se print screena czy jakoś takoś się to zwie...gdzie tego mam szukać ?? :embarrassed:
Opublikowano
  • Autor

wlacz painta i daj wklej :D

Opublikowano

no nie mów, że to takie łatwe :embarrassed::wallbash:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:28_________________________________________________fuck...no rzeczywiście...działa :shocked:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew:

:hi: :hi:

dobranoc

Opublikowano

miałeś iść spać...czyż nie :?: :!: :mysli:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:32_________________________________________________

:polew: :polew:

:hi: :hi:

dobranoc

:decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:32_________________________________________________dobranoc :hi:

ja też się zaraz kładę, bo już dostałem opierdol od Mojej Żonki :embarrassed::decayed:

Opublikowano

gaście światło i spadamy :)

Opublikowano

:hi:

dobranoc :lazy:

Opublikowano

dopiszcie sobie Pucka do listy na czwartkowy zlot :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dopiszcie sobie Pucka do listy na czwartkowy zlot :wink4:

:good: :good:
Opublikowano

Kurde będzie trzeba na jutro zamknąć ten wątek z rana, żeby wieczorem jak wrócę z pracy nie trzeba było nadrabiać 50 stron :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Guregoru, wpadniesz :) ?

Opublikowano

Ps. Teraz lista obecności będzie wyglądać bardziej przejrzyście :wink4: Staraj się dopisywać kolejne osoby pomiędzy początkiem i końcem kodu, żeby było dalej wszytko równo :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:48_________________________________________________

Guregoru, wpadniesz :) ?

Niestety ale w czwartek robimy wigilię ze stowarzyszenia, do którego należę i niestety muszę na niej być :confused4: Ale może za tydzień z Mirkiem podjadę (jak zaś mi coś nie wyskoczy)[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:49_________________________________________________Dobra spadam spać bo rano do pracy trzeba iść niestety :disgust:

Do jutra :hi: