Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A3 po 2003r 3.2-2.0t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak ale te 2.0T ma przy 2tyśobr. 80km/h...

No i....

Opublikowano

O jaa, co tu za farmazony ludzie wypisują. :facepalm:

S3 = 2.0TFSI 265KM

RS3 = 2.5TFSI 340KM

O rs3 w ogóle zapomniałem :tongue4: ale dane podalem do S3 i A3. Dane są z forum A3, no to chłopaki d*py dali jak nie wpisali nic o rs3 :decayed:

Opublikowano

Zdecydowanie 2.0T :wink4:

Opublikowano

No tak ale te 2.0T ma przy 2tyśobr. 80km/h...

No i....

No i to że jedziesz autostradą 140km/h i słyszysz jak silnik wyje... A poza tym co to za 6 biegowa skrzynia która na ostatnim biegu osiąga taką samą prędkość jak 5 biegowa?

Opublikowano

Bo nie chodzi o prędkość max, tylko o ekonomię. Zresztą jak to porównałeś skoro w 2.0T nie było 5-biegowych skrzyń? Mówisz, że wyje, chyba nie jechałeś 2.0T. Wg mnie 2.0T to najlepszy wybór w stosunku do ceny, spalania i osiągów.

Opublikowano

Ja też twierdze że 2.0T to najlepsza opcja silnikowa, tylko te skrzynia mogła by mieć dłuższe biegi... Bo 80km/h przy 2tyś obr. to mają zazwyczaj 5 biegowe skrzynie. A co do jazdy to jeździłem kilka dni więc wiem to z po doświadczeniach.

Opublikowano

Ja też twierdze że 2.0T to najlepsza opcja silnikowa, tylko te skrzynia mogła by mieć dłuższe biegi... Bo 80km/h przy 2tyś obr. to mają zazwyczaj 5 biegowe skrzynie. A co do jazdy to jeździłem kilka dni więc wiem to z po doświadczeniach.

:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

bardzo merytoryczna wypowiedź