Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Adres IP - PILNE !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przy polaczeniu z netem przez radiowke mozna zmienic adres ip?? jak tak to jak to zrobic??? nie wiem czy dobrze to napisalem wszystko:/ PILNE

Opublikowano

Chodzi Ci o to że, jak wchodzisz np. na jakąś stronę to chcesz być widoczny jako ktoś z innym IP? Jeśli tak to musisz użyć serwerów proxy. Wszystko na ten temat znajdziesz tutaj: http://proxy.net.pl/

Opublikowano
  • Autor

jak to zrobic??? przypominam ze mam polaczenie radiowe a nie stale...

Opublikowano

Najeżdzasz na ikonkę Moje miejsce sieciowe i klikasz prawym myszy dając właściwości. Najeżdzasz na tą ikonkę z połączeniem-klikasz prawym myszy i znów właściwości. Zaznaczasz Protokół internetowy TPC/IP,klikasz właściwości,zmieniasz nr IP . Być może wpieprzysz się w ten sposób komuś na numer IP i będzie zbieżność numerów w sieci ale jeśli ten ktoś nie będzie miał komputera włączonego to powinien Ci net chodzić.

Opublikowano
  • Autor

YATES, jednak mnie rozlacza po takim triku. Chba nic z tym nie zrobie. Probowalem juz poprzez bramki proxy, zmiane IP w firefoxie, nawet mam program HIDE IP, ktory nie chce ukrywac mego IP :kwasny: no trudno. Pozdro

Opublikowano

Ale ty chcesz zmienić adres wewnętrzny, czy zewnętrzny (np. do ściągania z rapidshare.com)?

Opublikowano
  • Autor

nie. poprostu na jednej stronie przy jednym adresie IP mozesz dac np jeden komentarz i chodzi o to zebym mogl sobie adres zmienic (nie wiem ktory to (zewnetrzny czy wewnetrzny)) i dac np kilka komci

Opublikowano

Możesz spróbować program Proxy Switcher, nie wiem aczkolwiek czy zadziała na radiówce ale spróbować możesz.

Pzdr

Opublikowano

Dodam jeszcze:

http://web2proxy.net/

http://anonymouse.org/

Ale to tylko serwery proxy. Na stałe nie da się zmienić adresu IP (tego przed NATem / zewnętrznego) w radiówce. Dynamiczny adres dostajesz m.in. przy łączeniu się z Neostradą. A zmiana adresu wewnętrznego (192.168.x.x) nic nie da, ponieważ wszyscy użytkownicy twojej sieci legitymują się na zewnątrz takim samym adresem jak masz ty. Dla przykładu, gdy ktoś z twojej sieci dostanie bana na podstawie adresu IP, to ty nie będziesz mógł się tam zarejestrować...