Miciu Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Poprzedni właściciel zmienił lampy żarówkowe na bi-ksenon. Nie mogę wyregulować lamp wymieniłem kostkę regulacji na inną pod DRL z czymś jeszcze. Gdzie tkwi problem? :/
Gacek51 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wymiana kostki nie załatwia sprawy,lampy xenon maja inne silniczki od zwykłych lamp i potrzebuja sterownika z czujnikami na wahaczach do samopoziomowania,bez tego niema regulacji,a poprzedni własciciel chyba o tym zapomniał. Sprawdz czy masz czujniki na wachaczach i sterownik za schowkiem.
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ktos poszedł na skróty i tylko pewnie zmienił lampy bez ukladu samopoziomowania Jak masz VAGA to wejdz w 55 Headlight Aim Control jak sie połączysz to wiadomo ze autko ma sterownik a jak nie to ......
Miciu Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Sprawdzałem VAGiem i nie mam tych sterowników. Co mam pozmieniać żeby było wszystko ok?
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Podjedz na stacje Diagnostyczną i niech ci diagnosta ustawi lampy
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Podjedz na stacje Diagnostyczną i niech ci diagnosta ustawi lampy To tak na skróty a jak chcesz zrobić wszystko na TipTop to kup zestaw do samopoziomowania i zamontuj. Zdecydowanie więcej kosztów niż tylko koszt wizyty na stacji diagnostycznej... :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zazwyczaj ludziska robia wszystko na skróty Temat samopoziomu do ogarniecia http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=225010.0
Rekomendowane odpowiedzi