Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moje Kochanie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja sprowadziłem wyglądała tak:

IGP9408.jpg

IGP9409.jpg

IGP9418.jpg

Szkody byly tylko powierzchowne wiec zasługiwała na druga szanse :D

DSCF9014.jpg

IMAG0078.jpg

Ale jak to bywa we Wrocławiu ludzie zamiast mózgów używają zderzaków...

IMAG0039.jpg

No i na trasie tez kamień polubił szybkę wiec trzeba było wymienić :)

IMAG0240.jpg

Silniczek bardzo zdrowy robiony w Ecu-Project 144km 297nm :)

1259337880797.jpg

Jak kupiłem trzeba było trochę włożyć :) zderzak , maska, lampy , chłodnica , sprężarka klimatyzacji wszystko wymienione żadna fuszerka :)

na 15 nie wyglądała fajnie wiec zostały na zimę na lato przyszły ori 16 na dunlopie sp sporcie 9000

fotele naleśniki tez nie należały do wygodnych miały tylko poduchy wiec poszły w takiej samej tapicerce kubełki z poduchami ,reg ledzwiami i grzanymi tyłkami

nie lubię jak ktoś mi przyciera samochód wiec zainstalowałem " monitoring" :D 4 kamerki rozmieszczone w aucie nagrywają wszystko co się dzieje w kolo jak jestem np w sklepie :D

turbinka umierała wiec wstawiłem turbinkę od 130 :)

zawieszenie wymienione wszystkie wahacze oraz tuleje na belce

Zaslepiony egr i wywalony kat

uszczelniony nastawnik ,wymienione poduchy pod amorami nic nie ma prawa stukać ani pukać :D

W planach wymiana kierki na skore bo jednak trochę się przytarła i nie wygląda to za fajnie.

W aucie wszystko zrobione pod względem mechanicznym niestety z zewnątrz we Wrocławiu ciężko z tym wytrzymać ale pasta tempo i działam ile mogę :D

jakieś ciekawsze fotki jeszcze dodam póki co niestety więcej nie mam.

W aucie standardowo 4x poduchy, klimatronik ,grzane tylko, el.lusterka z audio radyjko ori wyjęte wstawiony Soniak + tuba Blaupunkt i wzmacniacz lanzar w bagażniku wszystko wytonowane co by basem nie dudniło. Kluczyki w aucie 2 ori ale dorobiłem sobie scyzoryk z pilocikiem, założona blokada skrzyni dipol . Ogólnie tylko coś stuka puka albo chodzi nie tak jak powinno auto jedzie do mechanika i wszystko jest robione i regularnie sprawdzane :)

Link do opisu monitoringu :)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236192.new#new

Opublikowano

nie lubię jak ktoś mi przyciera samochód wiec zainstalowałem " monitoring" :D 4 kamerki rozmieszczone w aucie nagrywają wszystko co się dzieje w kolo jak jestem np w sklepie

Rozwiń temat :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Heheh no często się zdążało ze wychodziłem z siłowni czy tam ze sklepu i ciągle miałem przytarty samochód a nienawidzę czegoś takiego wiec kupiłem 4 kamery cofania 3 male zwykle i 1 większa z widzeniem nocnym. kupiłem netbooka 10cali program i adapter z cicha na usb. Wieksza kamera z widzeniem nocnym przydaje sie na trasie wiec poszła na przednia szybę oczywiście kamerki maja szeroki kat widzenia także ładnie wszystko wychwytują 2 kamerki poszly na lusterka boczne skierowane do tylu dzieki czemu jak ktos cofajac kolomnie i przycierajac mi bok zostanie pieknie nagrany i będę widział rejestracje i ostatnia kamerka na tylnej szybie mam widok do tylu jak by boczna kamerka tablicy nie uchwycila to zawsze przednia albo tylnia zlapie :)

mam zrobione fotostory jak robiłem ale nie mam czasu opisać zdjęć póki co jak zrobię to wrzucę :) teraz przynajmniej nie stresuje sie jak jestem na zakupach a jak cos to nagrywam plytke zanoszę na policje i oni działają dalej :D maja zarejestrowane zdarzenie z nr rejestracyjnym :)

Opublikowano

pomysl super ale netbooka bym w aucie nie zostawil :D chyba ze tylko na parkowanie pod marketem ale na noc pod blokiem juz nie :P

Opublikowano
  • Autor

nie spoko jest tak schowany :D ma podstawe i swoja stacje dokujaca :D nikt go nie widzi :D i ciezko go ogarnac nawet jak sie wsiadzie do samochodu :D a zawsze można kupić 4 kanałowy rejestrator dvr z tym ze kosztuje około 1400zl a ja kupiłem netbooka za tysiaka i moge w aucie jeszcze filmy oglądać i korzystając w szkole itp także wybrałem to ale niestety zawsze muszę go otwierać i odpalać program na nowo w rejestratorze dvr tylko klikasz record i ogien :) tak samo mozna kupic kamery bezprzedowowe i trzymajac auto pod blokiem wszystko bedzie sie rejestrowalo w domu na kompie przez wifi :)

Opublikowano

No właśnie, przecież pierwsze co to Ci laptopa za***rdola :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie znajda lapka :D jest ladnie schowany :D a glownie chodzi o centra handlowe i tam przytarcia samochodu bo na noc auto jest na podjezdzie gdzie nic mu nie grozi :)

Opublikowano

spoczo furka :good: a system kamer :notworthy: zastanawiałem się już dawno nad kamerą która by rejestrowała trasę ale kamerki które pilnują samochodu na parkingu też by się przydały tym bardziej że w piątek jakaś pipa i mistrz kiery w jednym błotnik tylni mi przytarł aż do podkładu ;( nic tylko :bicz3: Chłopaku dajesz ten system to też sobie zapodamy do gablot :naughty:

Opublikowano
  • Autor

hehe spoko jakos teraz przerwa swiateczna to to ogarne i wrzuce na forum :) fajna sprawa tylko trzeba sie zastanowic co komu bardziej odpowiada rejestrator dvr czy netbook bo wszystko ma plusy i minusy :)

Opublikowano

kiedy wpadniesz na spot?! :decayed:

Opublikowano

ładne, zdrowe "Kochanie" :decayed: na pewno odwdzieczy Ci sie! Wiem bo sam mam Afn'a. Pozdrawiam, bezawaryjnosci :hi:

P.s super sprawa z tym monitoringiem :good:

Opublikowano

Heheh no często się zdążało ze wychodziłem z siłowni czy tam ze sklepu i ciągle miałem przytarty samochód a nienawidzę czegoś takiego wiec kupiłem 4 kamery cofania 3 male zwykle i 1 większa z widzeniem nocnym. kupiłem netbooka 10cali program i adapter z cicha na usb. Wieksza kamera z widzeniem nocnym przydaje sie na trasie wiec poszła na przednia szybę oczywiście kamerki maja szeroki kat widzenia także ładnie wszystko wychwytują 2 kamerki poszly na lusterka boczne skierowane do tylu dzieki czemu jak ktos cofajac kolomnie i przycierajac mi bok zostanie pieknie nagrany i będę widział rejestracje i ostatnia kamerka na tylnej szybie mam widok do tylu jak by boczna kamerka tablicy nie uchwycila to zawsze przednia albo tylnia zlapie :)

mam zrobione fotostory jak robiłem ale nie mam czasu opisać zdjęć póki co jak zrobię to wrzucę :) teraz przynajmniej nie stresuje sie jak jestem na zakupach a jak cos to nagrywam plytke zanoszę na policje i oni działają dalej :D maja zarejestrowane zdarzenie z nr rejestracyjnym :)

czekamy na fotostory wymysliles nowego moda na forum :kox:
Opublikowano

mam podobny problem z drugim autem, rowniez czekam za fotkami, myslalem nad jakim rejastratorem trasy zeby monitorowal co dzieje sie dookola..

Opublikowano
  • Autor

hehe no muszę was nawiedzić jakoś na spociku :D fotostory już nie bawem mam już fotki piątek zapowiada się luźny to ogarnę temat :D własnie się szykuje pierwsza rozprawa dzięki kamerka :D kobieta oczywiście się nie przyznaje :D ale wszystko jest udokumentowane :D

Opublikowano

ladne kolego:D tez mysle nad takim pomyslem z kamerkami bo chamstwooo ludzi nie zna granic;///

Opublikowano

spoczo furka :good: a system kamer :notworthy: zastanawiałem się już dawno nad kamerą która by rejestrowała trasę ale kamerki które pilnują samochodu na parkingu też by się przydały tym bardziej że w piątek jakaś pipa i mistrz kiery w jednym błotnik tylni mi przytarł aż do podkładu ;( nic tylko :bicz3: Chłopaku dajesz ten system to też sobie zapodamy do gablot :naughty:

Ja bym nie instalował kamery która rejestruje trase :) Kiedyś ktoś zrobił w internecie analize aut z zamontowanymi kamerami rejestrującymi trasę i wyszło że 80% z nich nagrało wypadek/stłuczkę a ponad 50% własny wypadek i stłuczke :) jakieś fatum ?

Swoją drogą fajne auto, fajnie że odratowałeś to przed zgniciem gdzieś za stodołą lub na złomie (po tym dzwonie oczywiście bo tak to nie ma się czego przyczepić :) ) powodzenia i szczęśliwej jazdy !

Opublikowano

Dobra Czerwonka :) i gratki za uratowanie egzemplarza :decayed: daj jakieś foteczki środka :wink4: