MarcinRoz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mam pytanie... istnieje możliwość zakodowania modułu komfortu tak aby po wyjęciu kluczyka ze stacyjki i oddaleniu się od auta, drzwi same się zamknęły?
MarcinRoz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nie chce siać propagandy, ale rok temu gdy miałem jeszcze b6 udało mi się znaleźć takowe kodowanie i to działało... sęk w tym, że owej wartości kodowania nie pamiętam... Działało to tak: wyciągałem kluczyk ze stacyjki, opuszczałem auto, drzwi wszystkie domknięte( ale nie zaryglowane centralnym) po 2-4 min ( nie pamiętam dokładnie) auto samo się zamykało. Fakt zawsze byłem w pobliżu 10-50 m od auta...
MarcinRoz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ciekawe? owszem ciekawe... i powaga to jest prawda, chyba, że mi szalał pilot centralnego..
ROBERT Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nie chce siać propagandy, ale rok temu gdy miałem jeszcze b6 udało mi się znaleźć takowe kodowanie i to działało... sęk w tym, że owej wartości kodowania nie pamiętam... Działało to tak: wyciągałem kluczyk ze stacyjki, opuszczałem auto, drzwi wszystkie domknięte( ale nie zaryglowane centralnym) po 2-4 min ( nie pamiętam dokładnie) auto samo się zamykało. Fakt zawsze byłem w pobliżu 10-50 m od auta... Nie ma takiego bajeru Ew. jeżeli "dołożysz coś" od siebie ( pastylki itp. )
MarcinRoz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nie chce siać propagandy, ale rok temu gdy miałem jeszcze b6 udało mi się znaleźć takowe kodowanie i to działało... sęk w tym, że owej wartości kodowania nie pamiętam... Działało to tak: wyciągałem kluczyk ze stacyjki, opuszczałem auto, drzwi wszystkie domknięte( ale nie zaryglowane centralnym) po 2-4 min ( nie pamiętam dokładnie) auto samo się zamykało. Fakt zawsze byłem w pobliżu 10-50 m od auta... Nie ma takiego bajeru Ew. jeżeli "dołożysz coś" od siebie ( pastylki itp. ) hehehe nie łykam żadnego gówna i pisze po raz kolejny, że tak się działo z autem :gwizdanie: Możecie mnie posądzać o co chcecie ale takie "cuda" się działy
domjenick Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 auto samo się zamknie-jak otworzysz z pilota, ale nie otworzysz drzwi-wtedy sam sie uzbroi ponownie po 45 sekundach, ale nie ma nic takiego, ze auto samo się zamyka, kiedy się oddalasz od niego na pewno nie w B6/B7 uwierz mi- juz byśmy to wiedzieli , a taki bajer miałby co drugi na tym Forum :gwizdanie:
MarcinRoz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 auto samo się zamknie-jak otworzysz z pilota, ale nie otworzysz drzwi-wtedy sam sie uzbroi ponownie po 45 sekundach, ale nie ma nic takiego, ze auto samo się zamyka, kiedy się oddalasz od niego na pewno nie w B6/B7 uwierz mi- juz byśmy to wiedzieli , a taki bajer miałby co drugi na tym Forum :gwizdanie: "auto samo się zamknie-jak otworzysz z pilota, ale nie otworzysz drzwi"??? Nie kapuje tego zdania... A tak na marginesie nie chodziło mi o to że się oddalę od auta tylko o to, że auto samo się uzbroi...
ROBERT Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Naciskasz na pilocie otwórz ale nie otwierasz drzwi , po ~ 45 sekundach centralny zamek/alarm na nowo "zaryglujee" drzwi i się uzbroi ... takie coś ma każda B6/B7
MarcinRoz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Naciskasz na pilocie otwórz ale nie otwierasz drzwi , po ~ 45 sekundach centralny zamek/alarm na nowo "zaryglujee" drzwi i się uzbroi ... takie coś ma każda B6/B7 No i sprawa wyjaśniona... sam się wprowadziłem w błąd po kodowaniu na zamykanie drzwi po 10km/h sorry za OT w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi