zizel Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Zmuszony jestem wymienic głosnik z przodu bo juz ''charczy'' i pomyslalem ze włoze zamiast ori 16. Chcialbym wykorzystac sposób kolegi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23961.0 tylko ja posiadam glosniki Phonocar i czy da rade je tym sposobem zamontowac, nie sa za duze? Nie chce tez zmieniac okablowania, wiec pytanie czy da rade podpiac pod te co jest? Radio mam oryginalne i tez pytanie czy da rade tym glosnikom?
marjon Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 to juz musisz zdjac boczek drzwi i sam sobie dokladnie zmierzyc. srednica glosnika to nie wszystko, musi sie tez zmiescic na glebokosc bo za nim pracuje mechanizm podnoszenia szyby. ja musialem plastikowe szyny troszke zciac nozem bo wadzily... tez to przerabialem z tego opisu i wcale tak latwo nie jest, ale mi sie udalo i jestem zadowolony :>
Raf_kk Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Hehe, też miałem problem z tym zielonym plastikiem na prowadnicy mechanizmu:) A powiedzcie czy tą piankę wyścielającą boczek drzwi od środka usuwać czy nie ma potrzeby/sensu/nie wolno?
Rekomendowane odpowiedzi