smite 1 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Witam. Mam mały problem. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki numer katalogowy ma dokładka s-line zderzaka tył na podwólnego diesla z lewej strony? Serwiso ASO nie jest w stanie ustalić tego numeru. Jest z 6 rożnych modeli. Dzięki wielkie za info. Pozdro. Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
akjam 4 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Po pierwsze to kolego nie ten dział. O nry pytamy w dziale części. A po drugie jak już byłeś w tym dziale to jest podwieszony temacik... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102217.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smite 1 Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Znam dobrze ten wątek. Chciałem tylko żeby ktoś potwierdził że numer: 8E0 807 521 H podwójny diesel to jest właśnie to czego potrzebuje. Dzieki i prosze o wyrozumiałość.. EDIT: 8E0 807 521 F - do Silnika BLB i wszystkich diesel'i z wydechem z lewej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid195a 4 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Znam dobrze ten wątek. Chciałem tylko żeby ktoś potwierdził że numer: 8E0 807 521 H podwójny diesel to jest właśnie to czego potrzebuje. Dzieki i prosze o wyrozumiałość.. EDIT: 8E0 807 521 F - do Silnika BLB i wszystkich diesel'i z wydechem z lewej strony. Zamówiłeś tą dokładke w aso? jaka cena i była tylko z podkładem pod farbe? nie polakierowana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akjam 4 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Do kalierowania. Koszt ok. 190plnów - zamawiałem miesiąc temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts