slowiketdi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam mam problem z sterowaniem turbiny wieć potrzebuje jakiegoś magika z okolic rzeszowa który przeprogramuje mi komputer i ewentualny koszt
grzegorzmen Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 a co chcesz kolego przeprogramować
slowiketdi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 przeprogramować funkcje sterowania turbiną a tak pozatym wszystko jest ok. mam Drugi komputer od AFN wszystko jest ok poza jednym szczegułem nierówno silnik pracuje a w szczególności jak sie nagrzeje tak nierówno chodzi aż całą budą telepie, a na moim silnik chodzi równiutenko tylko nie steruje turbiną
Lukasz_N Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_wymiana_turbiny_w_ahu_na_awx-t28728.0.html
slowiketdi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 ok kto w rzeszowie jest w stanie zmienić mi soft w komputerze i ewentualny koszt ????
krzwys Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Przylaczam sie do tematu.... mam silnik AGR, a sterownik silnika od silnika AHF bodajże, czy musze zmieniac caly komputer czy wystarczy cos przeprogramować wagiem?? Prosze o pomoc, jezdze juz tak niecale 2 lata i caly czas turbina spuszcze cisnienie powyzej 2-2,4 tys obrotow.
Rekomendowane odpowiedzi