Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Powrót siwka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlapacze kox :good: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie, że wrócił :good:

Powiem szczerze, że jak przeczytałem PW od Ciebie na forum Bełchatowa to załamałem ręce, nigdy nie miałem problemów z tym wszystkim co opisałeś. Ten debil co doprowadził go do takiego stanu powinien gołą d*pą na ognisku usiąść.

Opowiadaj co tam masz teraz za turbinę.

Co do dokładek to nigdy ich nie malowałem, zawsze były szare - taki stajl :tongue4:

Ciekawy jestem jak dalej potoczą się zmiany w tym aucie :wink4:

Turbina to Garrett GTRS dalej ta sama po regeneracji albo nowa.

A zmiany to raczej bedą szły do przodu jak ogarne cała elektryke i stylistyke w jakimś stopniu to może pójde w większą moc,

Jak na razie to przez jeden dzień działał szybkościomierz i powiem że łepek urywa tak jeżdzi, a jak nie chodzi szybkościomierz to troszke słabe jest

I małe pytanko czy te czujniki uderzeniowe od airbagu na przednich podłużnicach co są montowane to ty je zdemontowałeś?

bo ich nie ma i jak je teraz dopasować słyszałem że tylko po numerze vin

Opublikowano

Można wiedzieć ile za niego zapłaciłeś, jeżeli nie jest to tajemnica? :cool1:

Opublikowano

I małe pytanko czy te czujniki uderzeniowe od airbagu na przednich podłużnicach co są montowane to ty je zdemontowałeś?

Nigdy nic nie było robione przy tych czujnikach i nigdy nie wyskoczył mi błąd air bagów.

Naprawdę szokuje mnie co się działo z tym autem :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie to 33 tysie

Nigdy nic nie było robione przy tych czujnikach i nigdy nie wyskoczył mi błąd air bagów.

Naprawde auko było zbudowane zacnie :good:

Ale wcześniejsi urzytkownicy troszke nie szanowali go i chyba bardziej go traktowali do lansu i popisów przed kolegami

Opublikowano

No ok lans lansem, ale co im przeszkadzały czujniki do airbagów :mysli::wallbash:. Masakra. RIP Siwek

Opublikowano

No ok lans lansem, ale co im przeszkadzały czujniki do airbagów :mysli::wallbash:. Masakra. RIP Siwek

Może dzwon był?

Opublikowano
  • Autor

Może dzwon był?

Nic nie jest wykluczone, oglądałem podłużnice to są wpożądku a czemu zostały wyjęte :mysli:

Opublikowano

Może dzwon był?

jakby byl dzwon, to przod na pewno by inaczej wygladal (siatki, cooler), a jest jak bylo

Opublikowano

Może dzwon był?

jakby byl dzwon, to przod na pewno by inaczej wygladal (siatki, cooler), a jest jak bylo

Dokładnie tak

Opublikowano

Dokładnie to 33 tysie

Naprawde auko było zbudowane zacnie :good:

Ale wcześniejsi urzytkownicy troszke nie szanowali go i chyba bardziej go traktowali do lansu i popisów przed kolegami

bo to dac obesrancom audi, niech sie w bełemwu lansują i czujniki wyjmują...