rzeźnik. Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 witam , gdzieś tam już ten mój wykresik był i ktoś go oglądał ale ostatnio tak się tu trochę naczytałem o padnięych sprężarkach że postanowiłem zapytać fachowców większych ode mnie czyli każdego jednego odwiedzającego ten dział :> . Generalnie auto chodzi ładnie pali średnio 8 l jak mocniej depnę to puści lekkiego kłęba . wykonawca generalnie jest z siebie dumny , twierdzi że auto mieści się we wszelkich normach i nie ma co ruszać . dzięki
Wąski Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Rzeżnik,a gdzie robiłeś program i ile Cię to kosztowało?
rzeźnik. Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 program robił v-tech i nie wiem ile kosztował bo zrobiła to poprzednia właścicielka poprzez aso .Jak znam życie to min. 3 klocki za to dała
rob555 Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 program robił v-tech i nie wiem ile kosztował bo zrobiła to poprzednia właścicielka poprzez aso .Jak znam życie to min. 3 klocki za to dała Program OKi. Troche mogli moment dalej przesunac ale widac ze nie jest przesadzony (taki dla dealera idealny)
rzeźnik. Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 max moment mi pasuje jest fajny kopniak zaraz po 2000 obr .
gregory Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Moim skromnym zdaniem nie ma się czym schizować. Wykres płynny jakby od ręki narysowany. Ładny przebieg. Gratuluje.
Rekomendowane odpowiedzi