teem111 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 jak w temacie musze pilnie zmienić lusterko jakas instrukcja by sie przydała
wrclaguna Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zawsze takie rzeczy szuka sie w Dziale Warsztat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=140372.0
Lukasch44 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak potrzebujesz wymienić lustro razem z kablami i chcesz by było wszystko jak ori. to bez garażu i parogodzinnego dłubania się nie obejdzie.
ARKAS6 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 eee nie jest tak źle mi to zajęło 40 min
Pawlo 2004 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak się już to robiło wcześniej to 40 minut wystarczy ale dla kogos kto bedzie to robił pierwszy raz to 40 minut zajmie ściaganie tapicerki i szukanie śrub Przy takiej pogodzie jaka teraz jest to proponuje zaopatrzyc sie w nowe spinki bo zapewne połowa z nich sie połamie i nie bedzie jak zamontowac z powrotem tapicerki
teem111 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 nie sciagałem tapicerki zeby wymienićlusterko bo i tak w nowym miałem kable poprzecinane najwiekszy problem miałem włozyc powtórnie lusterko na swoje miejsce uszczelka od drzwi mi przeszkadzała i do tego ta gąbka uszczelniajaca
Rekomendowane odpowiedzi