Pawelkiwi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam ! W swojej B7 chciałbym zmienić kierownicę normalną na multifunkcyjną. Poczytałem troszkę na forach i widzę, że temat jest wielokrotnie wałkowany ale nie dosłownie, czasem dotyczy to przejścia z B6 na B7 ale nigdy z B7 na B7. Sprawa dotyczy potrzebnych części: - Moduł kontrolny - 8E0 953 549 Q - taki mam zainstalowany - Łącznik 4 Pin - 4E0-972-133 - nie wiem czy taki mam - Taśma - 4E0-953-541 z końcówką A, B lub E - nie wiem czy taką mam - Okablowanie poduszki - 4F0 971 589 A - pewnie nie potrzebne bo poduszka ze starej kierownicy zostanie. Proszę mnie podpowiedzieć czy jeśli posiadam taki moduł jak potrzeba czyli 8E0 953 549 Q to co mam jeszcze dokupić ? Rozumiem jak ktoś musi wymienić na prawidłowy moduł bo ma nie obsługujący. Co w moim przypadku ? Bardzo proszę o pomoc. To jest moja kierownica Uploaded with ImageShack.us a taką chcę zamontować Uploaded with ImageShack.us Dzięki za wszelkie podpowiedzi. 1
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.0 a tak na szybko to widze że moduł masz odpowiedni, czyli potrzebujesz taśmy pod multi oraz okablowania poduchy również pod multi
Pawelkiwi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Post Malika czytałem, świetny ale ze względu na wymianę w tamtym przypadku B6 na B7 nie byłem w 100% pewny i nadal nie jestem stąd wygenerowałem nowy. Przeczytałem rewelacyjny tutorial Rozumiem, że do pełnego szczęścia mam dokupić - Łącznik 4 Pin - 4E0-972-133 - Taśma - 4E0-953-541 Proszę o potwierdzenie bo naprawdę nie jestem pewny.
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Post Malika czytałem, świetny ale ze względu na wymianę w tamtym przypadku B6 na B7 nie byłem w 100% pewny i nadal nie jestem stąd wygenerowałem nowy. Przeczytałem rewelacyjny tutorial Rozumiem, że do pełnego szczęścia mam dokupić - Łącznik 4 Pin - 4E0-972-133 - Taśma - 4E0-953-541 Proszę o potwierdzenie bo naprawdę nie jestem pewny. łącznik już masz taki jak potrzeba , napisałem już że wszystko czego potrzebujesz to taśma multi i okablowanie pod multi zdejmnij poduche i sprawdz sobie jeszcze taśme , jeśli ma 12 pinów jest pod multi jeśli 6 to temat do zakupu
Pawelkiwi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Właśnie o to mi chodziło, po co kupować na wyrost. Rozkręcę poduszkę i zobaczę, jak coś nie będę rozumiał to oczywiście będę pytał. pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tu masz tez mała pomoc w tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182168.0
Rekomendowane odpowiedzi