Mario82A4 3 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Koledzy mam problem z oświetleniem kabiny , tzn lampka ta nad przednią szybą po ustawieniu w pozycji otwartych drzwi świeci sie ciągle , nawet po zamknięciu autka , po otwarciu innych drzwi i klapy bagażnika świeci sie lampka w bagażniku a po otwarciu drzwi kierowcy nie świeci . Oświetlenie przycisków szyb po otwarciu auta i zamknięciu drzwi kierowcy gasną dodam że krańcówka w zamku drzwi kierowcy jest ok bo założyłem inną i jest to samo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicbattle 11 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 a polaczenie miedzy krancowka a samochodem kable lubia sie w harmonijce uszkodzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario82A4 3 Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 sprawdzałem , tam jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicbattle 11 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 i ten feler masz tylko u drzwi kierowcy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario82A4 3 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Tak , reszta dzwi zaświeca lampke w bagarzniku tylko od strony kierowcy nie działa , dodam że lampki nad tylnymi dzwiami też sie świecą cały czas . Odpiołem kiedyś wszystkie krańcówki czyli od wszystkich drzwi i dalej sie świeciło :gwizdanie: . Z tego co kojaże to odkąd kupiłem autko już tak było[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:52_________________________________________________Widze że ciężki temat , a ma ktoś może jakąś rozpiskę albo schemat jak idą kable od oświetlenia ? może można jakoś ominąć uszkodzony kabel , z tego co kojaże dopiero po odpięciu kostek od pompki centralnego zamka lampka gasła . Rozumiem że kable od wszystkich krańcówek idą do pompki a z niej do lampek , autko chyba nie posiada modułu komfortu . Narbardziej zależy mi na rozpisce jak idą kable Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl666 2 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 http://instrukcja.pl/i/audi_a4_instalacja_elektryczna_pl/pdf/10340 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario82A4 3 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Dzięki za schemacik ale nie znam sie na takich schematach , może ma ktoś rozpiske jak biegną przewody i którędy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario82A4 3 Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 Odświeżę temat , ma ktoś jakiś pomysł ? Może to być wina pompki od centralki ? Słyszałem że w niej jest moduł komfortu i że on może być uszkodzony , dodam że po zamknięciu drzwi gasną przyciski od szyb a lampka nie . jak zamykam auto z pilota zaświecają sie te przyciski i po chwili gasną przy otwarciu auta jest to samo . Pompka jest na 3 kostki i 2 wężyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts