PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Zmieniając temat, jak wracałem to czułem cholerną złość że tak szybko zleciał ten zlot eh:sad: Za rok bankowo będę od Czwartku.
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 k**wa Pablo Ty masz na imie Paweł?? BO tak patrze na profil a tu Paweł Nigdy nie slyszalem twojego imienia
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan napisał(a): k**wa Pablo Ty masz na imie Paweł?? BO tak patrze na profil a tu Paweł Nigdy nie slyszalem twojego imienia Naprawdę tyś jest j**nięty Michale :kox: Po 5 latach mi to dopiero piszesz
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan napisał(a): k**wa Pablo Ty masz na imie Paweł?? BO tak patrze na profil a tu Paweł Nigdy nie slyszalem twojego imienia nie k**wa Justyna... a nick Pablo to tak dla zmyłki... :grin::grin: ---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:38 ---------- a Tukan to jest Michał??? jacie ale śmieszne imie
Krzysztof Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 PABLO napisał(a): Zmieniając temat, jak wracałem to czułem cholerną złość że tak szybko zleciał ten zlot eh:sad:Za rok bankowo będę od Czwartku. W piątek rano było przyjechać : P miałbyś kilka godzin picia więcej:D
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 A ty Marku daj znać jak będziesz jechał do bidy :naughty: Cholera Jaś mi między posty się wcisnął
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 PABLO napisał(a): siemian napisał(a): ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink: trzeba było skosztować ---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:40 ---------- PABLO napisał(a): A ty Marku daj znać jak będziesz jechał do bidy :naughty: byłem Pawle ostatnio
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Krzysztof napisał(a): W piątek rano było przyjechać : P miałbyś kilka godzin picia więcej:D Powiem Ci że gdybym wiedział że przyjedziemy dopiero po 20:00 do BT to pewnie pojawił bym się dużo wcześniej ---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:42 ---------- siemian napisał(a): trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed:
Krzysztof Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian napisał(a): trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: Pod wpływem czyichś rzygów??
klysek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Krzysztof napisał(a): siemian napisał(a): trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: Pod wpływem czyichś rzygów??
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian napisał(a): PABLO napisał(a): siemian napisał(a): ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink: trzeba było skosztować PABLO napisał(a): A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było Twoją mocną stroną :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ale chwała Ci za to że skosztowałeś :polew::polew::polew: to czyje to były? ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:50 ---------- kurfa Pablo nie moge się przestać śmiać... przynajmniej nie bałeś się przyznać... :polew::polew::polew:
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian:facepalm: myślałem że potrafisz zrozumieć że nie po takim ziole:polew::polew: Zresztą w piątek o tej godzinie nikt jeszcze nie cheptał
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian napisał(a): siemian napisał(a): PABLO napisał(a): siemian napisał(a): ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink: trzeba było skosztować PABLO napisał(a): A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było Twoją mocną stroną :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ale chwała Ci za to że skosztowałeś :polew::polew::polew: to czyje to były? ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:50 ---------- kurfa Pablo nie moge się przestać śmiać... przynajmniej nie bałeś się przyznać... :polew::polew::polew: k**wa o malo nie posrałem sie ze smiechu :polew::polew::polew::grin::grin: za***iste to bylo buahahahaha
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew:
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian napisał(a): Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew: Nie kusiło mnie ---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:55 ---------- A faza byla ale z innego powodu
klysek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 PABLO napisał(a): siemian:facepalm: myślałem że potrafisz zrozumieć że nie po takim ziole:polew::polew:Zresztą w piątek o tej godzinie nikt jeszcze nie cheptał ja jestem innego zdania znam osobnika ktory przed 21 juz spawał
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian napisał(a): Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew: On wpierdolił tego całą miskę na drugi dzień i mówił żebyśmy zawołali siemiana bo sądząc że taki z niego smakosz to również to skosztuje
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 PABLO napisał(a): siemian napisał(a): Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew: On wpierdolił tego całą miskę na drugi dzień i mówił żebyśmy zawołali siemiana bo sądząc że taki z niego smakosz to również to skosztuje
Rekomendowane odpowiedzi