Worf Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam. Czy istnieje możliwość zamiany starego systemu rozrządu 152 zęby, na system 153 zęby? Czy te komplety są ze sobą zamienne ? Pozdrawiam.
Dubi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam Nie jestem 100% pewny ale teraz juz jest tylko na 153 zęby, tylko musisz cały kpl.kupić bo jak mi sie dobrze kojarzy to rolka jest chyba wieksza.A poza tym temat juz chyba był poruszany pozdro
Worf Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kupiłem kompletny rozrząd z pompą wodną. Wszystko jest pod 153 ząbki. Po rozebraniu mojego rozrządu okazało się ze mam u siebie zestaw 152 ząbki na pasku 25mm. Czy mogę zamontować ten zestaw co kupiłem (153 ząbki), i czy jest to p&p ?? Na forum kopałem różne tematy , niestety odpowiedzi nie znalazłem. Pozdrawiam.
Kamel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Worf może to się przyda Tobie i innym:
Worf Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kamel mam to w .pdf, i po przeczytaniu dalej nie wiem czy taka zamiana jest możliwa. Mam rolki,pasek,napinacz i pompę pod 153 ząbki.Czy mogę to zamontować w miejsce starego kompletu ?
Kamel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czy mogę to zamontować w miejsce starego kompletu ? Tak. Zestawy pod 152 zęby są już raczej nie dostępne (chyba, że z jakichś starych zapasów magazynowych). Ojciec z miesiąc / dwa temu u siebie w AEB przy wymianie rozrządu wrzucał komplet już pod 153 zęby.
Worf Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzieki Kamel, o taką właśnie konkretną informację mi chodziło. Pozdrawiam Ciebie i Tatę
Rekomendowane odpowiedzi