MiruK 2 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Szukam najprostszego sposobu na podpięcie muzyki z telefonu pod radyjko concert 2, czy może mi ktoś polecić jakiś sprawdzony kabel który podepnę pod wejście zmieniarki i pod telefon, ipoda.. itp (jack) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek_ns 4 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Adapter z wyjściem AUX. http://allegro.pl/adapter-aux-audi-chorus-2-concert-1-2-symphony-i2017142067.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffik 0 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Jak już masz radio na zewnątrz to odłóż trochę grosza i zakup sobie emulator.Podpinasz pod to samo wejście.Masz w tedy parę wejść i super odbiór,leży sobie w schowku i jest OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek_ns 4 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Jak chcesz to pod ipoda jest fabryczny interfejs tylko nie wiem czy działa concert II Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiruK 2 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 hmm no jeszcze przemyślę, ale w sumie wystarczy mi samo wejście aux in, nie chce mi się bawić z układaniem katalogów na karcie/pendrivie i ciężko się połapać z utworami bo nie pokazuje nazwy, najprosciej moim zdaniem włożyć telefon w uchwyt i w niego jacka mam jeszcze pytanko, jak w concert 2 przechodzi się w tryb zmieniarki? bo takowego przycisku nie widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts