laki83 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 chłopaki tak jak w temacie jak wygląda sprawa wymiany tego czujnika?jak to tam rozebrać?duzo z tym roboty?czujnik wymieniam bo mam błąd na kompie i pojawiają sie też nadobroty przy zmianie biegów dzięki za jakąkolwiek pomoc
Onkel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czujnik położenia sprzęgła wymienia się chyba tak jak czujnik stopu przy pedale. Dużo roboty nie ma.
laki83 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czujnik położenia sprzęgła wymienia się chyba tak jak czujnik stopu przy pedale. Dużo roboty nie ma. to znaczy?duzo rozbierania?wiem że musze zrzucić ta osłone pod kierownicą.tą dużą z tymi małymi półkami..tylko nie wiem jak to tam dalej wygląda
Onkel Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kolega półka pod nogami to 3 śróbki ( po prawej stronie na dole po lewej na dole i za zaślepką bezpieczników) Później nurek pod pedał, wyciągasz wtyczke, czujnik przekręca się w prawo lub lewo (nie pamiętam) i masz go na wierzchu
addassko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kolega półka pod nogami to 3 śróbki ( po prawej stronie na dole po lewej na dole i za zaślepką bezpieczników) Później nurek pod pedał, wyciągasz wtyczke, czujnik przekręca się w prawo lub lewo (nie pamiętam) i masz go na wierzchu w prawo :gwizdanie:
laki83 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzięki wielkie chłopaki ...jutro może z tym podziałam
krisch Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam. A powiedz ile kosztuje ten czujnik , bo też mam go do wymiany .
laki83 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam. A powiedz ile kosztuje ten czujnik , bo też mam go do wymiany . no ja dałem w aso 63zł[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________no i czujnik wymieniony...szybko i sprawnie.a do tego duuuuuuuuuuuża poprawa.nie ma juz nadobrotów przy zmianie biegów i przedtem czasami miałem wrażenie że sprzęgło objerzdza.teraz jest idealnie
addassko Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam. A powiedz ile kosztuje ten czujnik , bo też mam go do wymiany . no ja dałem w aso 63zł[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________no i czujnik wymieniony...szybko i sprawnie.a do tego duuuuuuuuuuuża poprawa.nie ma juz nadobrotów przy zmianie biegów i przedtem czasami miałem wrażenie że sprzęgło objerzdza.teraz jest idealnie bardzo nas to wszytskich cieszy :good:
Rekomendowane odpowiedzi