laki83 0 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 chłopaki tak jak w temacie jak wygląda sprawa wymiany tego czujnika?jak to tam rozebrać?duzo z tym roboty?czujnik wymieniam bo mam błąd na kompie i pojawiają sie też nadobroty przy zmianie biegów dzięki za jakąkolwiek pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onkel 9 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Czujnik położenia sprzęgła wymienia się chyba tak jak czujnik stopu przy pedale. Dużo roboty nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki83 0 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Czujnik położenia sprzęgła wymienia się chyba tak jak czujnik stopu przy pedale. Dużo roboty nie ma. to znaczy?duzo rozbierania?wiem że musze zrzucić ta osłone pod kierownicą.tą dużą z tymi małymi półkami..tylko nie wiem jak to tam dalej wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onkel 9 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Kolega półka pod nogami to 3 śróbki ( po prawej stronie na dole po lewej na dole i za zaślepką bezpieczników) Później nurek pod pedał, wyciągasz wtyczke, czujnik przekręca się w prawo lub lewo (nie pamiętam) i masz go na wierzchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
addassko 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Kolega półka pod nogami to 3 śróbki ( po prawej stronie na dole po lewej na dole i za zaślepką bezpieczników) Później nurek pod pedał, wyciągasz wtyczke, czujnik przekręca się w prawo lub lewo (nie pamiętam) i masz go na wierzchu w prawo :gwizdanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki83 0 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 dzięki wielkie chłopaki ...jutro może z tym podziałam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisch 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Witam. A powiedz ile kosztuje ten czujnik , bo też mam go do wymiany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaki22 8 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 cos kolo 50zł orginał Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki83 0 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Witam. A powiedz ile kosztuje ten czujnik , bo też mam go do wymiany . no ja dałem w aso 63zł[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________no i czujnik wymieniony...szybko i sprawnie.a do tego duuuuuuuuuuuża poprawa.nie ma juz nadobrotów przy zmianie biegów i przedtem czasami miałem wrażenie że sprzęgło objerzdza.teraz jest idealnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
addassko 0 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Witam. A powiedz ile kosztuje ten czujnik , bo też mam go do wymiany . no ja dałem w aso 63zł[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________no i czujnik wymieniony...szybko i sprawnie.a do tego duuuuuuuuuuuża poprawa.nie ma juz nadobrotów przy zmianie biegów i przedtem czasami miałem wrażenie że sprzęgło objerzdza.teraz jest idealnie bardzo nas to wszytskich cieszy :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts