Jump to content
IGNORED

Pilot Uniwersalny - TV, Kino Domowe, Tuner Satelitarny itd

Michas

Recommended Posts

Czy siedzi ktoś z was w temacie pilotów uniwersalnych ?? a może posiada jakieś fajne cacko współgrające ze sprzętem domowym ?? Sprawa wygląda następująco :)... potrzebuję dobrego pilota uniwersalnego, najlepiej jakiegoś markowego, ale nie takie za 2500zł :tongue4: do obslugi zarówno TV LCD, jak i tunera satelitarnego, oraz kina domowego. Niestety uciążliwe jest trzymanie obok siebie 4 pilotów (mam 2 tunery :) ) i obsługiwanie ich za każdym razem jak chce się coś przełączyć... Jeżeli ktoś ma w domku, a może sprzedaje i siedzi w temacie takiego ustrojstwa to będę wdzieczny za wszelkie wskazkówki i uwagi przydante przy kupnie takiego pilota :hi: . Na razie mam na oku pilota logitecha ale czytałem jakiś czas temu że nie jest on do końca dopracowany. Przedział cenowy to od 0 do maxxx 500zł :hi:

ja użytkuje ponad rok Kameleona i jest :th:

http://www.oneforall-int.com/?pag=39&prodnr=97

posiadanie 5 pilotów na stole było troszke meczące

podobał mi sie dizajn i to że jest dotykowy panel :th:

a przede wszystkim to, ze mogłem zaprogramować wszystkie swoje urzadzenia

w przypadku amplitunera, nie rozgryzłem jeszcze wszystkich ustawien do kina domowego

jeden pilot jest OK - funkconalny, łatwy i wygodny w użytkowaniu codziennym.

polecam model, który posiadam :th:

o innych tego typu pilotach sie nie wypowaidam bo nie użytkowałem ich

Ja bym bral Philipsa :P Ale tylko dlatego , ze ma fpyte ikonki :P

Voxan69 , nie masz kompletnie racji. Wiesz jak kupuje pilot uniwersalny za 10zl albo takiemu podobny , to sie nie dziwie ze sa do d*py. Ale nikt mi nie wmowi ze kupujac ktorys z wyzej wymienionych , czy wogole z gornej polki nie bedzie ulatwieniem w uzytkowaniu sprzetu w domu :)

Ja jestem bardzo zadowolony i nie wala mi sie 10 pilotow po domu , a uzytkowanie takiego pilota jest banalnie proste , a jeszcze jak z pomoca przychodza ikonki programow itp. to juz wogole to jest super proste i przyjemne :)

A ten to juz jest wogole mega fpyte , cos jak RS4 czy RS6 :P

http://www.allegro.pl/item334998690_logitech_harmony_one_1_zamiast_15_dotykowy_lcd.html

polecam pojsc do Vobisu .... tam maja troche pilotow logitecha i obejrzec kazdy z bliska ( maja chyba ponad 5 modeli na sklepach ) w cenach od 300 do 1600zl